Čekanju došao kraj - Srđan Predojević nakon 16 godina ponovo na ovoj televiziji!

Autor:

11.02.2021 19:35

Foto:

Foto:



Povratak Srđana Predojevića na male ekrane dugo se čekao, a sada je stigla i zvanična potvrda gde će popularni vodielj nastaviti svoju karijeru. Kako se navodi u zvaničnom saopštenju, koje je objavljeno na njegovom Instagram profilu, Srđan se vratio u jatu televizije Pink. Iako je čak 16 godina vodio jutarnje programe, ovog puta oprobaće se u nešto drugačijem formatu.

Srđan Predojevic, foto: ataimages

Dugo isčekivani povratak Srđana Predojevića desiće se u sklopu informativnog programa, ali u do sada neviđenom obliku. Uskoro će početi sa radom novi Pinkov informativni kanal 'Vesti', a osim što je Srđan jedan od glavnih urednika pomenutog kanala, vodiće i emisiju sa autorskim pečatom.

Predojević će kroz svoju emisijiu, zajedno sa četiri stručna sagovornika, obrađivati jednu od aktuelnih tema, uz uključenja gledalaca putem društvenih mreža. Međutim, Srđan u ovoj emisiji neće biti sam - njegova asistentkinja kroz ovu autorsku emisiju biće atraktivna Jutjuberka Sara Stanković. Pored Predojevića, uredničkom timu se priključila i Dušica Spasić. Iskusno TV lice informativnog programa.

Pročitajte i Jovana Joksimović i Srđan Predojević oprečnog mišljenja: Kumstvo se približava kraju?

Osim što će aktivno učestvovati u uredničkom delu, Dušica će voditi popodnevnu kolažnu emisiju koja će se osvrtati na sve važne političke, društvene, ekonomske, socijalne i ostale teme, a vodiće gledaoce i kroz veoma zanimljiv kviz koji će emotivati na kanalu 'Vesti'. Kanal 'Vesti koji će Srđan i Dušica uređivati i na kom će imati svoje autorske emisijie, biće potpuno različit od svega što je trenutno u ponudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SRĐAN PREDOJEVIĆ (@srdjan.predojevic)