Mišel Obama postaje voditeljka! Pokreće kulinarski šou za najmlađe

Autor:

13.02.2021 20:00

Foto:

Foto:



Bivša prva dama Sjedinjenih Američkih Država, Mišel Obama, biće zvezda i izvršni producent emisije "Waffles+Mochi", koja će početi sa prikazivanjem od 16. marta na Netflixu. Govoreći o svojoj kulinarskoj emisiji, Obama je objasnila da će njen sadržaj biti namenjen deci. Naime, u njemu će se pojaviti dve lutke sa simboličnim imenima: “Waffles” i “Mochi”, a ona će navodno biti vlasnica marketa. Ovaj šou će zapravo prikazivati njihovo “putovanje” na kojem se trude da postanu kuvari, prenosi Nova.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

Uz prijateljska lica poput vlasnice supermarketa Mišel Obame, u emisiji će se pojaviti i čarobna leteća korpa kao vodič. Međutim, glavni likovi biće “Waffles” i “Mochi” koji će kroz emisiju putovati svetom, upoznavati strane kuhinje, igrati se sa raznovrsnim začinima, kuvati sa poznatim kuvarima, decom, ali i poznatim ličnostima”, naveli su iz Netfliksa.

Tema emisije je povezana sa Mišelinim sloganom “Pokrenimo se”, a upravo je ovaj slogan označio njenu kampanju javnog zdravlja, koja je imala za cilj suzbijanje gojaznosti kod dece.

Pročitajte još: Mišel i Barak Obama održali lekciju iz stila

LONDON, ENGLAND - APRIL 14: Michelle Obama on stage as part of her "Becoming: An Intimate Conversation With Michelle Obama" tour at The O2 Arena on April 14, 2019 in London, England. (Photo by Chris J Ratcliffe/Getty Images)

“Waffles+Mochi” je inače samo jedan od u nizu televizijskih poduhvata bivše prve dame. Naime, njen dokumentarac “Becoming”, u prevodu “Moja priča” prikazuje se na Netfliksu već od 2020. godine, a imao je svoju premijeru i na “Spotifyju”. Inače su Mišel i njen suprug, bivši američki predsednik, Barak Obama sa Netfliksom potpisali višegodišnji ugovor za produkciju filmova i serija pod imenom “Higher Ground Productions”, piše CNN.