Arijana Grande ruši sve pred sobom! Oborila 20. Ginisov rekord

Autor:

16.02.2021 21:45

Foto:

Foto:



Planetarno popularna pevačica poznata je po tome što ruši sve rekorde i što iza sebe ima armiju obožavatelja. Nedavno je oborila i 20. Ginisov rekord.

Ginisova knjiga rekorda objavila je da Arijana Grande ima najveći broj pesama koje su debitovale na prvom mestu liste „Billboardovih Hot 100", tačnije, pet singlova popularne pevačice našlo se na prvom mestu liste. Na njihovom zvaničnom sajtu piše da je pohvalno što je Arijana Grande trenutno jedina umetnica, koja je ovakav uspeh postigla u istoriji.

Ariana Grande, Photo by Kevin Winter/Getty Images

Najvažniji Ginisovi rekordi Arijane Grande su:

-Najslušanija pesma na "Spotifaju", najviše pratilaca na „Spotifaju",prva solo numera koja je zauzela tri pozicije na američkim top listama, najviše pretplatnika na „Jutjub" kanalu, najuspešniji pop album u SAD na nedeljnom nivou, najviše MTV nominacija...

-Novi album "Positions", šesti po redu, objavljen je 30. oktobra 2020. godine, kao i singl "Positions", a u periodu od objave, pa do sedmog novembra stigao je do prvog mesta na „Billboard Hot 100".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)


Treći put je uspela da bude najbolja na svetu i da još jednom obori rekord o kojem mnogi sanjaju. Da joj je karijera u uzletu, govore rezultati a njeni fanovi sa nestrpljenjem iščekuju novi hit i neki novi uspeh.