Arčijevoj sreći nikad kraja - Megan i Hari otkrili pol bebe!

Autor:

24.02.2021 16:30

Foto:

Foto:



Slavni par Megan Markl (39) i princ Hari (36) već neko vreme su u žiži interesovanja. Iako je javnost uzburkana aferom "Megzit”, par iz dana u dan pruža povode za nove naslove.

Pročitajte i Kraljica Elizabeta zadala je nizak udarac Hariju i Megan: Novi sukob na pomolu?

Megan i Hari sa bebom, Foto: Dominic Lipinski - WPA PoolGetty Images via Guliver

Vojvotkinja od Saseksa je prošle nedelje progovorila o traumatičnom iskustvu pobačaja koji je doživela pre nekoliko meseci. Ona je za "Njujork tajms" pisala o tome kako sumnja u mogućnost brzog oporavka od nemilog događaja koji se odigrao.

Međutim, nedavno su lepe vesti rasterale sve slutnje, kada je portparol kraljevskog para na svom "Instagram" profilu objavio fotografije londonskog umetnika Misana Harimana, na kojima se jasno vidi da je vojvotkinja u poodmakloj trudnoći. Paru bliski krugovi svedoče da su oni i dalje na oprezu i da se teško opuštaju s obzirom na prethodno iskustvo, mada su stege popustile kada su na poslednjem ultrazvuku saznali da čekaju zdravog dečaka - prenosi najnoviji "Story".  Megan i Hari trenutno su posvećeni odabiru klinike na kojoj će dečaka doneti na svet. Verujemo da će se porodilište dostojno novog princa pronaći i u Americi.

Pročitajte i  Najbolju vest za Dan zaljubljenih donose nam Princ Hari i Megan Markl

Megan i Hari, foto: Samir Hussein/WireImage via Guliver