Radosne vesti potvrđene, Branka Katić konačno potpisala!

Autor:

01.03.2021 19:30

Foto:

Foto:



Velike vesti stižu nam iz Beograda. Proslavljena glumica Branka Katić donela je veliku odluku, te obradovala brojne obožavaoce i poštovaoce njenog rada, ali i ljubitelje pozorišta. Glumica je naime, svoj potpis stavila na ugovor i obavezala se na članstvo Beogradskog dramskog pozorišta, potvrdili su na zvaničnoj stranici samog pozorišta.

- Potpis konačno! Branka Katić u BDP-u! - stoji u zvaničnom obraćanju na društvenoj mreži beogradskog teatra, uz fotografiju upravnika Juga Radivojevića i slavne glumice.

Potpis konačno! Branka Katić u BDP-u!

Posted by Beogradsko Dramsko Pozoriste on Понедељак, 01. март 2021.

 Veliki povratak na daske koje život znače!

Nedavno, Branka Katić donela je odluku da nakon izuzetno uspešne karijere u Engleskoj i Americi, svoj život nastavi u Beogradu. U septembru 2020. godine, u jeku pandemije korona virusa, Branka je napravila veliki povratak na prestoničke daske koje život znače nakon dve decenije, u predstavi 'Sumrak bogova' u režiji Jagoša Markovića.

Pročitajte i Branka Katić: Biti dobar čovek jedini je smislen cilj

Branka Katić, foto: Dalibor Danilovic

Glumica će u narednom periodu biće izuzetno zauzeta. Branka planira brojne projekte, kojima će uveseljavati domaću publiku, a osim pozorišnih komada ona će se naći i u televizijskoj seriji 'Advokado' Nikole Pejakovića, a na proleće očekuje se i premijera filma 'Nije loše biti čovek' Dušana Kovačevića, očekuje se neverovatna glumačka ekipa, a među njima naćiće se i pomenuta Branka Katić.