Povratak Zorice Brunclik sa stilom - Nakon šest godina ponovo na ovoj televiziji! (foto)

Autor:

03.03.2021 18:00

Foto:

Foto:



Zorica Brunclik iza sebe ima neverovatnu karijeru, uz njene vanvremenske hitove mnogi su tugovali i veselili se, bila je uzor mnogima, a kao članica žirija Zvezde Granda mnoge mlade umetnike izvela je na pravi put. Zorica je ostavila svoj pečat u pomenutoj emisiji, međutim pre nešto više od šest godina došlo je do velikog sukoba, a pevačica je odlučila da se povuče sa televizije Pink.

Zorica Brunclik, foto: Ataimages

Obzirom na sve što se tada pisalo i govorilo, činilo se da je Zorica rešena da prekine svaku vezu sa Grandom, kao i oni sa njom, a svaka dalja saradnja činila se nemogućom. Međutim, posle dugih šest godina, Zorica Brunclik donela je odluku koja je šokirala njene obožavaoce. Pevačica se nakon svega ponovo pojavila u studiju Granda, i to na snimanju emisije Zvezde Granda - Specijal.

Čuvena pevačica se na snimanju pomenute emisije došla je sa svojim suprugom Miroljubom Aranđelovićem, koji će takođe biti jedan od gostiju. Ovaj dan, ostaće upamćen kao dan velikog povratka Zorice Brunclik na scenu Granda, a da li je svoje nesuglasice sa produkcijom pomenutog takmičenja izgladila u potpunosti za sada nije poznato.

Povratak sa stilom!

Kako i dolikuje, svoj veliki povratak Zorica Brunclik upriličila je neverovatnim 'outfitom', kojim je zasenila sve prisutne. Za snimanje pomenute emisiji, odabrala je elegantni beli komplent, koji savršeno odgovara ženi njenih godina, a kao najistaknutiji asesoar pevačica je ponela svoj prepoznatljiv osmeh.

Pročitajte i Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš: 34 godine velike ljubavi

Zorica i Kemiš, foto: Instagram prntscr

Njeni obožavaoci takođe su sa oduševljenjem pozdravili gest njenog supruga, koji je kraj voljene supruge bio sve vreme, a svojoj dragoj je kada su izlazili iz automobila džentlmenski otvorio vrata i od tada pa do ulaska u studijo stajao je uz nju.