Da li se princ Hari i njegova supruga povlače? Megan Markl: Mnogo toga je već izgubljeno!

Autor:

05.03.2021 12:00

Foto:

Foto:



Bliži se 7.mart i kako je emitovanje ,,televizijskog događaja decenije" jako blizu, sve je usijanija javnost koja ga željno iščekuje, a bogami i zaraćene strane  Bakingemska palata, s jedne i princ Hari i Megan Markl sa druge. No, postoje nagađanja da će se jedna strana ipak povući, pokazati milosrđe, a možda i zakopati ratnu sekiru.

Opra Vinfri koja će biti domaćica kraljevskom paru, nakon snimanja emisije izjavila je da je šokirana stvarima koje je čula od njih. Ovo je dodatno usijalo već napetu situaciju, pa je Bakingemska palata pucala na njih predočivši javnosti da je pokrenuta istraga protoiv Megan Markl, kako bi se dokazali navodi pojedinih zaposlenih o maltretiranju i mobingu. No, možda će prekidu ove surove borbe doprineti, nesvesno, princ Filip, koji je jučepodsetimo, imao operaciju na srcu,  i čije je zdravstveno stanje zabrinjavajuće.

Pročitajte i Princ Hari otvoreno o boravku na dvoru: Bilo nam je neverovatno teško, ali barem smo imali jedno drugo!

Princ Filip  Photo by Danny Lawson - WPA Pool/Getty Images

 

Naime, prema saznanjima britanskog lista Daily Express , verovatno pod svetlom ovog nemilog događaja, a možda i jednostavno zbog raznoraznih pritisaka, ITV mogao bi da odustane od prikazivanja intervjua koji su Opri Vinfri dali Megan Markl i princ Hari. Sve zavisi, navodi pomenuti list, od zdravstvenog stanja supruga kraljice Elizabete II, vojvode od Edinburga, princa Filipa. ITV se nije oglasio da potvrdi ove navode, već naprotiv, najavio je na Tviteru da će se emisija emitovati u planiranom terminu.

Mnogi stručnjaci za odnose sa javnošću ocenjuju da bi razotkrivajući intervju imao pogubno dejstvo u ovakvom trenutku; smatraju ga lošim taktičkim potezom, a biograf kraljevske porodice Robert Džjekobson brutalno ih je okarakterisao

- Kako je vojvoda od Edinburga veoma loše, činjenica da par i dalje planira prikazivanje njihovog intervjua bez ikakvih postavljenih granica, koji su dali Opri Vinfri, govori da su bez srca, ne mare ni za koga i da su veoma površni - izjavio je za "Daily Mail".

Pročitajte i Kraljica Elizabeta zadala je nizak udarac Hariju i Megan: Novi sukob na pomolu?

Megan Markl i princ Hari Photo by DANIEL LEAL-OLIVAS - WPA Pool/Getty Images)

Istovremeno s vestima o operaciji ugradnje stentova Harijevom 99-godišnjem dedi pojavila se još jedna najava pomenutog intervjua.

U isečku od 30 sekundi Opra Vinfri pita Megan Markl:

- Kako se osećate kada znate da će u palati danas čuti vaše iznošenje istine - a ona odgovara:

- Ne znam kako su mogli očekivati da ćemo... ćutati kada imaju aktivnu ulogu u podsticanju laži o nama. A ako to dolazi s rizikom od gubitka stvari... Pa, mnogo je toga već izgubljeno.

Da li će nastaviti sa ratnim igrama, da li su jedni drugima dali povoda za milost ili će ogoljavanje istina nastaviti da dopire do očiju i ušiju javnosti, saznaćemo već u nedelju.