Bred Pit i Dženifer Aniston: Ima neka tajna veza

Autor:

20.01.2020 14:19

Foto:

Foto:



Glumci i bivši supružnici razmenili nežnosti na 26. dodeli nagrada Udruženja glumaca Amerike

Holivudske zvezde Bred Pit (56) i Dženifer Aniston (50) ponovo su u žiži javnosti nakon što su se pojavili na 26. dodeli priznanja Udruženja glumaca Amerike (SAG), na kojoj su oboje nagrađeni. Susret bivših supružnika pred kamerama, posle više godina, definitivno je najupečatljiviji događaj ceremonije koja je okupila glumački krem Holivuda.

Pit je prvo u bekstejdžu pratio govor bivše supruge dok je primala nagradu za glavnu ulogu u seriji “The Morning Show”. Snimak na kojem se vidi kako Bred prati govor Dženifer Aniston ubrzo je postao hit na društvenim mrežama. Nakon što je glumica sišla sa bine, Bred joj je čestitao, srdačno su se zagrlili, oboje ne skidajući osmeh sa lica. Kada je Dženifer krenula da se udaljava od bivšeg supruga, Pit ju je uhvatio za ruku, prislonio je na sebe i čvrsto je stisnuo. Nakon toga, Anistonova je samo okrenula glavu, pomalo postiđeno.

Pre toga, primajući nagradu za epizodnu ulogu u filmu “Bilo jednom u Holivudu”, holivudski miljenik “potkačio” je bivšu suprugu Anđelinu Džoli, rekavši da će sve nagrade koje dobije dodati u opis svog profila na aplikaciji za traženje novih partnera.

Pit i Anistonova bili su u braku od 2000. do 2005. godine. Iako su se razveli pre 14 godine, njih dvoje su ostali u dobrim odnosima.