Novak Đoković: Žurka na sceni Ateleja 212

Autor:

18.02.2020 11:20

Foto:

Foto:



Najbolji teniser sveta sa suprugom Jelenom zaigrao je i zapevao u Beogradu na izvođenju predstave “Brod plovi za Beograd”, a zatim sa komšijama zaigrao tenis ispred zgrade u kojoj živi

Najbolji teniser sveta Novak Đoković (32) sa suprugom Jelenom (33) priredio je sinoć na sceni Ateljea 212, zajedno sa glumcima, zabavu za pamćenje. Bračni par Đoković je prisustvovao izvođenju predstave “Brod plovi za Beograd”, koja je bila zatvorenog tipa, i na koju su pozvali svoje prijatelje i saradnike, a sve je bilo organizovano pod pokroviteljstvom Fondacije “Novak Đoković”.

Prvi reket sveta i njegova supruga su u duetu otpevali pesmu “Čokolada” grupe Idoli, ali to nije bila jedina muzička tačka koju su izveli. U jednom trenutku njima su se na sceni pridružili brojni glumci, među kojima su bili Bojana i Iva Stefanović, Ivan Mihailović, Žarko Stepanov, Gorica Popović i mnogi drugi.

Oni su zajedno sa Đokovićima izveli pesmu grupe Tap 011 “Zbog tebe”, a na sceni je nastala prava žurka. Jelena i Novak su sve vreme đuskali i zajedno sa ostalima napravili ludu žurku.

- Večeras smo slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mlade ljude, buduće lidere naše zemlje uz divnu predstavu “Brod plovi...” u Ateljeu 212 sa našim porodicama, prijateljima i donatorima. Pozvali su nas na binu i izazvali da pevamo. Novaku je dobro došla priprema na Sanremu a ja... pa ja prosto nemam opravdanje - napisala je Jelena Đoković na instagramu.

Nakon osvojenog Australijan opena i zimovanja u Italiji, najbolji teniser sveta sa porodicom boravi u Beogradu gde tenis igra i van terena. Nakon posete Ateljeu 212 sinoć pred ponoć izašao je ispred zgrade u kojoj živi kako bi zaigrao tenis u dvorištu. U sportskom šorcu, gornjem delu trenerke, patikama i sa reketom u ruci Novak se ispred zgrade dobacivao sa decom iz kraja. Bilo je zabavno, ali nije bila velika gužva na ovom “meču”. A i zašto bi kada su komšije navikle da je Đoković pristupačan čovek poput svakog od njih. Najbolji teniser sveta je odlučio da živi tako da bude dostupan “običnom” svetu, naročito u Srbiji.

Inače, porodica Đoković, od kada se doselila u jedno novobeogradsko naselje, prava je atrakcija. Komšije pričaju o najboljem srpskom teniseru i njegovoj porodici kad god su u Beogradu.