Vikorijin anđeo Aleksina Grejem zaražena korona virusom

Autor:

03.04.2020 20:01

Foto:

Foto:



Britanska manekenka Aleksina Grejem (30), koja je prošle godine postala član Viktorijinih anđela, objavila je na svom instagram profilu da je zaražena korona virusom. Ona je podelila fotografiju iz bolničke postelje sa maskom na licu, a potom je opisala kako se oseća.

Lepotica je istakla da su simptomi bili toliko teški da je na kraju morala da bude hospitalizovana.

- Povraćala sam nekoliko puta na dan. Pojavila se i visoka temperatura, a telom su mi stalno prolazili žmarci. Nisam mogla da izgovorim punu rečenicu, niti normalno da dišem. Pluća mi to nisu dozvoljavala, a grlo mi je bilo zatvoreno, grudi stegnute. Nisam mogla samostalno da uđem niti da izađem iz kade. Bila mi je potrebna pomoć i da ustanem iz kreveta. Nisam mogla normalno ni da jedem jer mi to predstavljalo bol - opisala je svoje stanje pre nego što je zatražila medicinsku pomoć, nakon koje je polako počela da se oseća bolje.

Zahvalivši se mlađoj sestri koja je brinula o njoj, manekenka je apelovala na sve da ostanu kod kuće i da bez preke potrebe ne napuštaju svoje domove.

- Molim vas, shvatite ovu situaciju ozbiljno. Molim vas, ostanite kod kuće sami ili sa kim god da živite. Ovo je zastaršujuće - istakla je Aleksina koja je krajem januara nosile modele čuvenog Žana Pola Gotjea na njegovoj poslednjoj modnoj reviji u Parizu.