Marko Luis pesmom poziva na solidarnost

Autor:

12.04.2020 15:19

Foto:

Foto:



Inspirisan trenutnom situacijom kod nas i u svetu, talentovani muzičar Marko Luis objavio je novu pesmu "Zajedno", koja poziva na solidarnost i pozitivne misli. Kao jedan od brojnih umetnika kojima su usled pandemoje korona virusa otkazani svi nastupi, Marko je odlučio da se poveže sa publikom online i 26. marta je održao koncert iz studija, koji je išao uživo na njegovom Instagram profilu i Youtube kanalu.

- Odlučio sam da održim online koncert na dan kada je trebao da bude moj koncert u Beogradu. Komentari i reakcija ljudi koji su prisustvovali lajvu su sjajni i zajedno smo se odlično proveli. Ako već nismo mogli da budemo svi zajedno u Kombank dvorani, bar smo bili umreženi preko interneta, izjavio je muzičar.

Trenutna situacija ga je insprisala da napravi pesmu koja bi makar malo pomogla svima da izvuku ono najbolje iz trenutnog stanja.

-Sve je nastalo neplanirano. Posle online koncerta zbog zabrane kretanja ostao sam u studiju i rešio sam da snimim pesmu. Bio sam veoma inspirisan i završio sam je isto veče. Teskt je napisala moja drugarica Maja Radivojević, sa kojom sam mnogo puta sarađivao. Ona je kreirala i video. Posle veoma pozitivnih reakcija na duet sa Lenom Kovačević sa pesmom "Kraj", novu pesmu ću da računam kao treći singl na mom četvrtom studijskom albumu pod nazivom "Sloboda", koji planiram da objavim do kraja godine, priča muzičar i dodaje da u ovom trenutku svi treba da budemo odgovorni i ostanemo kod kuće.