Princ Hari i Megan Markl kupuju kuću Mela Gibsona u Malibuu

Autor:

13.04.2020 23:27

Foto:

Foto:



Britanski princ Hari (35) i njegova supruga Megan Markl (38) navodno kupuju vilu Mela Gibsona u Malibuu za 12 miliona funti, koja će ubuduće biti njihov dom, izvestili su britanski mediji.

Pre oskarovca, glumca i reditelja Gibsona, vlasnik vile sa dva bazena, privatnom teretanom i prelepim izlazom na plažu bio je takođe glumac Dejvid Duhovni, zvezda serije “Dosije X”, sve do 2008. godine kada ju je prodao zvezdi akcionih serijala “Pobesneli Maks” i “Smrtonosno oružje”.

Kako se navodi, kraljevski par preselio se u Kaliforniju iz Vankuvera krajem prošlog meseca nakon što su početkom godine saoptili da napuštaju sve kraljevske dužnosti i sa sinom Arčijem (1) sele se na severnoamerički continent.

Agent za nekretnine naveo je za Daily Mail da je par vrlo zainteresovan za petosobnu vilu.

Tu vest prvi je na svom instagramu objavio agent Andrea Pajlot koji je napisao: “Velike novosti - Princ Hari i Megan Markl kupuju kuću Mela Gibsona”.

Agencija koja prodaje kuću saopštio je, na pitanje novinara - da li doskorašnji Saseksi kupuju kuću - da još nije potpisan ugovor, ali da su “veoma blizu”.