Sara Jo u potpuno drugačijem izdanju

Autor:

15.04.2020 12:47

Foto:

Foto:



Posle hit singlova „Bez sna“ i „Mili, mili“, pop zvezda Sara Jo objavila je novu pesmu „Kaži mi“, koju je premijerno predstavila putem Instagram Live-a. Sarini pratioci gledali su uključenja njenih prijatelja i saradnika i prvi put u tolikom broju prisustvovali njenoj promociji. Nakon toga, pesma je objavljena na jutjubu, a komentari i oduševljenje publike svedoče o tome da je mlada zvezda i ovoga puta uspela da pomeri sopstvene granice i publici se predstavi u potpuno novom i svežem izdanju.

Spot za pesmu „Kaži mi“ Sara je prethodnih dana najavljivala kroz fotografije i kratke snimke, a publika je konačno u prilici da vidi sve ono na čemu je vredno radila prethodnih meseci.

- Oduvek sam želela da imam spot sa zahtevnom plesnom koreografijom, u čemu mi je pomogao sjajni plesač iz Slovenije, moj partner u spotu, Žiga Sotlar. Nadam se da će se publici dopasti i da će zavoleti „Kaži mi“. S obzirom na to da sam se zasitila agresivnijeg pristupa u pesmama, poželela sam da ovog puta pružimo publici potpuno drugačiji vajb - lagan i nežan, a u isto vreme upečatljiv i senzualan, kaže pevačica.

Sarina nova pesma „Kaži mi“ nastala je u Bassivity studiju, a i ovaj singl, kao i prethodne „Bez Sna“ i „Mili, mili“, potpisuje Nikola Kirćanski Kei.  Reditelj spota je Lazar Bogdanović za produkciju NN Media.