Ana Ivanović: Recept za uspešan dan

Autor:

25.04.2020 12:15

Foto:

Foto:



Bivša teniserka Ana Ivanović (32) pokazala je kako počinje dan u svom domu u Čikagu, gde provodi izolaciju tokom pandemije covida-19 koji je paralisao Ameriku. Novom objavom na instagramu dala je ideju mnogim ženama kako da svojim partnerima ulepšaju vikend, baš kao što je to ona uradila.

- Početak vikenda s domaćim hlebom od banane. Jedno je od mojih omiljenih, jer je vrlo lako napraviti i ima samo zdrave sastojke. Čak je i Basti jedva čekao da ga pojede - napisala je Ivanovićeva, prezadovoljna što se hleb dobao njenom suprugu, bivšem nemačkom fudbaleru Bastijanu Svanštajgeru (35), sa kojim je dobila dvojicu sinova.

https://www.instagram.com/p/B_ZYvP3A-tk/

U komentarima su joj se mnogi zahvaljivali što im je dala dobru ideju i otkrila svoju rutinu.

Ana je nedavno odgovarala na pitanja pratilaca i tom prilikom otkrila detalje iz svoje svakodnevice. Pratioce nekadašnje teniserke, koja je osvojila jedan grend slem turnir i posle toga 12 nedelja bila na prvom mestu WTA liste, zanimalo je kako izgleda njena jutarnja rutina.

- Prvo provedemo vreme u krevetu sa decom, a onda naravno kreće spremanje doručka za dečake i kafe za mene i mog muža - odgovorila je nasmejana Ana Ivanović.