Džastin Biber: Krivo mi je što sam imao odnose pre braka sa Hejli

Autor:

18.05.2020 16:04

Foto:

Foto:



Kanadski pop pevač Džastin Biber (26) već je govorio o tome kako je “imao ozbiljnih problema sa vođenjem ljubavi”, kao i da je sam sebi odredio godinu dana apstinencije. Sada je otkrio i da se kaje što je uopšte imao odnose pre braka sa američkom manekenkom Hejli Boldvin (23).

Pevač je u svojoj fejsbuk seriji “The Biebers on watch” ponovo otvorio ovu temu i priznao da mu je krivo što je pre braka sa Hejli stupao u intimne odnose. Naglasio je da je vođenje ljubavi za njega “bilo zbunjujuće” jer je zaključio da takvo iskustvo može da “zaseni rasuđivanje i donošenje odluka”.

- Kad je moja veza s Hejli postala ozbiljna, prestao sam sa odnosima i stvari su postale puno jasnije. Mogao sam ponovo da izgradim odnos i poverenje s njom. Ona je onda mogla da me shvati ozbiljno i da bude sigurna, da ako to ne radim s njom, ne radim to ni sa kim i mogla je da mi veruje, bar kada je reč o tome - ispričao je Biber putem društvene mreže, dok je Hejli istakla da njena iskustva sa vođenjem ljubavi nisu bila loša.