Lidija Vukićević: Ove tri stvari su osnova dobrog stila (foto)

Autor:

08.06.2020 10:29

Foto:

Foto:



Zavirite u luksuzan dom naše poznate glumice...

 

Pored odličnih uloga i glumačkog talenta, glumicu Lidiju Vukićević publika pamti i po autentičnom izgledu. Besprekoran modni stil, kao i prepoznatljiva frizura podržavaju njen mladalački duh, pa glumica zaista izgleda kao da je zaustavila vreme.

Brigu o sopstvenom telu i izgledu ipak nisu jedino mesto na kom je primetan istančani ukus naše glumice. Lidija je svoj dom na Bežanijskoj kosi uredila na vrlo kreativan način, a putem svojih društvenih mreža podelila je fotografije, kao i principe kojih se pridržavala prilikom dekorisanja.

- Mislim da su jednostavnost, dobar ukus i nega tri osnove dobrog stila - napisala je glumica Lidija Vukićević.

 

View this post on Instagram

 

Mislim da su jednostavnost, dobar ukus i nega tri osnove dobrog stila.????

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on May 3, 2020 at 10:20am PDT

- Kupatilo je mesto gde provodim najviše vremena. Trudim se da mi u njemu bude udobno i mnogo polažem na izgled, ali pre svega kvalitet - dodala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on May 10, 2020 at 8:51am PDT

Kako je i sama više puta navodila, Lidija uživa u luksuznim komadima. Upravo zato nije ni čudno što njen dom krase umetnička dela, kamin, krzno i vanvremenska, bela boja. Prefinjen i raskošan stil naše glumice ogleda se u detaljima koje je posebno prokomentarisala na svojoj Instagram objavi:

- Shvatila sam da se najbolje okolnosti dešavaju onima koji najbolje iskorišćavaju svaku okolnost - a to sam ja. Mali detalji su velike stvari - zaključila je glumica Lidija Vukićević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on May 3, 2020 at 8:58am PDT

goran.anicic

Autor