Marija Šerifović se prisetila detinjstva: Uopšte se nisam promenila (foto)

Autor:

12.06.2020 10:40

Foto:

Foto:



Miljenica publike, Marija Šerifović, najpre je obradovala publiku lepim vestima, a sada se i prisetila sebe iz mlađih dana...

 

Pevačica Marija Šerifović ne prestaje prijatno da iznenađuje javnost. Pobednica Evrovizije nedavno se pohvalila na svom Instagram profilu svojim novim izgledom. Uz pomoć profesionalnog nutricioniste, Marija je uspela da smrša čak 10 kilograma i na taj način potpuno promeni svoj celokupan imidž.

Iako su se tokom karantina mnoge zvezde požalile na dobijene kilograme, Šerifovićeva nije jedna od njih. Ona se tokom izolacije striktno držala svih pravila uravnotežene ishrane, a iz svog uobičajenog jelovnika izbacila je slatkiše i energetske pića, što je najviše doprinelo njenom naglom padu kilograma.

Pogledajte i ... Marija Šerifović: Srećna posle svega

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Mar 17, 2020 at 9:23am PDT

Nakon ovog prijatnog iznenađenja, Marija je takođe sa publikom podelila vesti da bi najviše volela da se uskoro ostvari u ulozi majke. Kako Alo.rs prenosi, pevačica je već nekoliko puta odlazila na veštačku oplodnju, ali kako se svaki put završio bezuspešno, odlučila je da na kratko napravi pauzu od pokušavanja. Ipak, i pored toga, Šerifovićeva ne prestaje da se nada, a javnosti je otkrila i kog bi pola volela da joj bude dete.

 

Pročitajte i... Marija Šerifović: Povratak na mesto zločina

 

- Želim sina. Dečak može da bude kriminalac ili homoseksualac, a devojčice su mi strašne. Ne znam da li Srbija željno iščekuje moje naslednike, ali čim ih budem imala, rado ću to podeliti sa nacijom, jer lepše vesti od te nema - kazala je svojevremeno Šerifovićeva koja smatra da će biti dobra i posvećena majka- tvrdi Alo.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Dec 21, 2019 at 5:35am PST

Jedan od naših najboljih vokala, pevačica Marija Šerifović, putem svojih društvenih mreža objavila je fotografiju iz detinjstva i tom prilikom se osvrnula na svoj dosadašnji život. Iako smatra da se ni najmanje nije promenila, ipak misli da je neke stvari mogla drugačije da uradi.

- Realno nisam se promenila uopšte. Isto sedim, isto me nervira kada me neko slika, isto volim samo drvo japanske trešnje, isto sam tvrdoglava, isto su mi omiljeni stil šorts, majica i patike... Hmmm možda sam mogla neke stvari uraditi drugačije. Možda sam mogle neke ljude izbeći. Možda je trebalo malo mudrije postupiti u nekim trenucima. Možda sam mogla biti malo manje đubre prema nekim ljudima. Možda sam mogla biti malo veće đubre prema nekim ljudima... možda. Međutim, kad saberem i oduzmem zadovoljna sam u kakvu sam personu izrasla i naravno vežbam svaki dan da budem još bolja - napisala je Marija ispod nostalgične fotografije.

Pročitajte i... Jelena Karleuša bez dlake na jeziku: Zašto nikada nećemo ponoviti uspeh Marije Šerifović i "Molitve"?

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Jun 11, 2020 at 9:10am PDT

Da li se po vama Marija promenila ili je, kako i sama kaže, ista kao kad je bila dete?

goran.anicic

Autor