Holivud na Bikovićev način: Dve glumačke zvezde stižu u Srbiju!

Autor:

15.06.2020 10:48

Foto:

Foto:



Srbija je postala novo omiljeno mesto za velika imena glumačke industrije...

 

Glumac Miloš Biković nedavno je sa svojim fanovima podelio radosnu vest o uspostavljanju saradnje između Vlade Srbije i italijanske producentske kuće. On je bio posrednik za ostvarivanje ove konekcije, a kako je i sam naveo, ovim potezom Srbiji se otvaraju brojne šanse na svetskom nivou.

Pročitajte i... Miloš Biković podelio radosnu vest sa fanovima (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Jun 6, 2020 at 9:47am PDT

Određeni projekti već su krenuli sa realizacijom, a tim povodom je firma "Lervolino entertainment" objavila da će Srbiju uskoro posetiti i velika holivudska imena. Za snimanje animiranog filma u Beogradu, Biković je u dogovoru sa Andreom Lervolinom, vlasnikom pomenute produkcijske kuće, angažovao miljenicu publike, zvezdu serije "Seks i Grad" - Saru Džesiku Parker. O detaljima njenog dolaska još uvek se ne zna mnogo, a list "Kurir" navodi da se njena uloga drži u strogoj tajnosti.

Pročitajte i... Nina Janković i Miloš Biković: Susret u prirodi

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on Sep 18, 2019 at 3:23pm PDT

Za isti projekat u kom je planirano pojavljivanje Sare Džesike Parker, navodno će glumiti i jedan od najpopularnijih glumaca Holivuda, Džoni Dep. On je jedini za sada svoj potpis stavio na ugovor, dok su pregovori sa ostalim glumcima još uvek u toku, objasnio je Miloš Biković tokom gostovanja u jutarnjem programu jedne televizije.

Pročitajte i... Sara Džesika Parker: Dobra devojka iz komšiluka

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) on Apr 20, 2020 at 11:06am PDT

Podsetimo se, Andrea Lervolino je vlasnik producentske kuće "Lervolino entertainment" napravio je dugometražni animirani film “Artički psi”, trenutno treći po gledanosti na “Netfliksu” u Sjedinjenim Američkim Državama, što je veliki uspeh. Privilegiju da učestvuje u snimanju nastavaka ovog filma imaće, ni manje, ni više nego naša zemlja.

Pročitajte i... Miloš Biković: Pozorište je nešto što ne želim da zapostavim, radujem se novim projektima

– Presrećan sam da objavim ovo partnerstvo. Projekti iz Srbije za ceo svet! Hvala ti Andrea Iervolino na budućim divnim projektima! Ti si motivator i predivan čovek! – napisao je nedavno glumac Miloš Biković tim povodom.

goran.anicic

Autor