Romantični zaplet: Ona je nova ljubavnica Miloša Bikovića?

Autor:

24.06.2020 14:20

Foto:

Foto:



Serija "Južni vetar" dobija neočekivan nastavak...

 

Pripreme za početak snimanja druge sezone serije "Južni vetar" uveliko su u toku, a ako je suditi po pisanjima domaćih medija scenario će doneti dosta iznenađenja. Najveću pometnju u javnosti izazvala je vest da će se glumačkoj ekipi pridružiti i jedna naša muzička zvezda.

Pevačica Ana Nikolić bi trebalo da u drugoj sezoni serije gostuje i to, ni manje, ni više, nego u ulozi ljubavnice glavnog lika. Ova rola žestokog beogradskog momka dodeljena je srpskom zavodniku i talentovanom dramskom umetniku, Milošu Bikoviću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Mar 15, 2020 at 6:09am PDT

– Scenario za drugu sezonu „Južnog vetra” odavno je napisan i čeka se samo da se steknu svi uslovi za početak snimanja. Osim novih zapleta i novih likova, novina je i to da su producenti uveliko u pregovorima sa Anom Nikolić jer žele da ona zaigra u nastavku – rekao je na početku razgovora za "Alo" izvor blizak produkciji i objasnio kakav lik bi trebalo Nikolićeva da tumači.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on May 10, 2020 at 5:13am PDT

– U novoj sezoni akcenat će biti stavljen na Marašev odnos s njegovom devojkom, koju tumači Jovana Stojiljković. Iako su oni na kraju prve sezone uspeli da izglade svoj turbulentni odnos, ipak će njihovo pomirenje biti kratkog daha. Tačnije, lik koji bi trebalo da tumači Ana Nikolić pomrsiće konce Marašu i majci njegovog sina – obrazložio je izvor i dodao:

– Ana bi trebalo da igra pevačicu na vrhuncu svoje karijere u koju su zaljubljeni mnogi moćni muškarci. Međutim, nakon slučajnog susreta sa Marašem, ona odlučuje da uđe u vezu sa njim. Njihov odnos će biti turbulentan i prepun iznenadnih obrta i nema sumnje da će ta veza u velikoj meri obeležiti narednu sezonu. 

Izvor je potvrdio i to da je produkcija već uveliko u pregovorima sa Nikolićevom.

Ani se dopao scenario za nastavak “Južnog vetra”, a pogotovo joj se sviđa uloga koja je za nju namenjena i uverena je da bi mogla savršeno da je odigra. Ne manjka joj entuzijazma i ambicije da se pokaže i kao glumica u tako velikom projektu. Jedino što bi moglo da joj pokvari planove jesu njene profesionalne i porodične obaveze i još uvek nije izvesno da li će Ana prihvatiti ulogu ili ne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Apr 16, 2020 at 3:02am PDT

Ukoliko pevačica uspe da organizuje svoje vreme i obaveze, nema sumnje da će publika s nestrpljenjem čekati da je gleda na malim ekranima.

goran.anicic

Autor