Ema Roberts trudna: Glumica čeka prvo dete sa svojim kolegom

Autor:

26.06.2020 09:49

Foto:

Foto:



Glumački par očekuje svoje prvo dete...

 

Glumica Ema Roberts i njen šest godina stariji kolega i partner, Garet Hedlund, očekuju svoje prvo zajedničko dete, prenosi US Weekly.

Zvezda serije Scream Queens i akter filma Tron: Legacy upoznali su se u martu 2019. godine, nedugo nakon što je Robertsova raskinula svoju dugogodišnju vezu i veridbu sa glumcem Ivanom Petersom. Hedlund se pre Eme zabavljao sa Kirsten Danst četiri godine.

Najpre su se Robertsova i Hedlund demantovali navode o vezi, obrazlažujući da nijedno još uvek nije spremno da uplovi u ozbiljniji odnos nakon rastanka sa bivšim partnerima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on Mar 25, 2020 at 9:32am PDT

Prošlog maja, Ema je ipak priznala da se zabavlja sa slavnim glumcem, ali da joj je popriličan izazov to što mediji neprestano prate njihov život.

 

Pročitajte i... Sofija Milošević otkrila pol bebe: I dalje ne mogu da poverujem da sam trudna

 

- Dosta je teško ostati nasamo sa partnerom, ukoliko ste poznati javnosti. Ponekad sam jako tužna što nemam svoju privatnost. Zbog društvenih mreža danas smo meta svačijih komentara, a zapravo niko od tih ljudi ne zna našu pravu priču. To je dosta komplikovano. Ja znam šta je istina i šta se stvarno dešava u mom životu, a iste te stvari delim sa ljudima koje volim i koji me vole - rekla je glumica jednom prilikom.

goran.anicic

Autor