Neverovatna transformacija: Adel ponovo oduševila fanove svojim novim izgledom (foto)

Autor:

29.06.2020 13:42

Foto:

Foto:



Njena transformacija je zaista nerealna!

 

Pevačica Adel nedavno nas je oduševila svojim novim izgledom, kao i činjenicom da je oslabila čak 50 kilograma. Još jedno iznenađenje priredila nam je proteklog vikenda, objavivši na svom Instagramu novu fotografiju. Ni ovoga puta oduševljenje fanova nije manjkalo, naročito zbog toga što je muzička zvezda obukla svima već poznatu haljinu sa jednog od njenih nastupa. Haljina stara četiri godine bila je dovoljna da pokaže koliko je britanska pevačica truda uložila u svoj novi, zdraviji izgled.

 

Pročitajte i... Adel se razvela, krenula da vežba, drastično smršala i sada izgleda neprepoznatljivo (foto)

 

Adel je na fotografiji obučena u crnu toaletu sa nastupa u Glastonberiju. Pevačica je u ovom odevnom komadu 2016. godine nastupila na pomenutom festivalu, a ovih dana se uz osvežavajuća pića prisećala starih uspomena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele) on Jun 27, 2020 at 2:52pm PDT

Kako se odlično zabavljala, odlučila je da zabavu upotpuni i haljinom sa muzičkog događaja na kom je blistala u ne tako davnoj prošlosti.

Budući da je u međuvremenu smršala skoro 50 kilograma, haljina joj je bila nekoliko brojeva veća, ali pevačicu to nije sprečilo da u nekadašnjem izdanju zapleše po dnevnoj sobi.

 

Pročitajte i... Razvod odneo kilograme: Adel u novom izdanju (foto)

 

Fanovi su oduševljeno komentarisali njenu najskoriju Instagram objavu, a i njen navodni novi dečko, reper Skepta takođe nije ostao ravnodušan. Budući da je napisao kako je napokon saznao lozinku Adelinog profila, mnogi su se zapitali nije li baš on fotografisao pop zvezdu u haljini, a zatim istu objavio na društvenoj mreži.

Ko god da je krivac za objavljivanje pevačicinog novog izdanja, jedno je sigurno - Adele zaista ne prestaje da oduševljava. Njen lični trener je nedavno otkrio da je Britanka morala da se potrudi mnogo oko svoje transformacije. Odrekla se i cigareta i alkohola, rešila se slatkiša i orijentisala isključivo na zdravu hranu. Pored toga, intenzivno je trenirala i kroz godinu dana dovela izgled do savršenstva.

goran.anicic

Autor