Kraj ljubavi? Anđelka Prpić prokomentarisala glasine o razvodu

Autor:

30.06.2020 13:36

Foto:

Foto:



Anđelka je sa suprugom u braku od 2011. godine...

 

Glumica Anđelka Prpić našla se u žiži javnosti, ali ne zbog nove uloge. Domaći tabloidi su preneli vest o tome da se dramska umetnica navodno razvodi od dugogodišnjeg supruga Darija.

Informaciju da je devetogodišnji brak popularne glumice završen, objavili su u mediji u Bosni i Hercegovini u kojima se tvrdi da detalje razvoda par ne želi da otkriva javnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Apr 28, 2018 at 3:59pm PDT

Na pitanje „Dnevnog avaza” da prokomentariše navode o razvodu, Anđelka je kratko rekla:

– Na to nemam nikakav komentar –

Glumica Anđelka Prpić nije odgovarala na pozive domaćih medijia.

Anđelka je muža upoznala u jednom noćnom klubu, a u bračnu zajednicu su stupili još 2011. Sina Jakšu dobili su godinu dana nakon stupanja u brak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Dec 28, 2019 at 4:05pm PST

Umetnica je jednom prilikom ispričala kako je svog sadašnjeg supruga slagala čim ga je upoznala, ali i da je za to imala veoma dobar razlog.

– Znate kako, kada kažete da ste glumica, odmah je prvo pitanje: „Kako te ja ne znam, gde ti glumiš?” Onda ja treba svoju muku s kojom ležem i budim se svaki dan da sada nekom strancu prepričam u nekoliko rečenica. Da bih to izbegla, kao i to što uz epitet glumica uvek ide i taj neki lascivan momenat, ukoliko na dečka vredi obratiti pažnju, ja kažem da radim u banci – ispričala je Anđelka jednom prilikom za domaće medije i nasmejala sve, a njena tadašnja laž je, reklo bi se, „upalila”.

Glumica je uvek isticala kako joj je suprug velika podrška, ali i da kroz šalu ume da joj kaže da je potpuno različita od osobe koju vidimo na televiziji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Feb 20, 2018 at 9:35am PST

– On baš misli kako sam ja potpuno različita – dosadna, nezanimljiva, sve različito od onoga što glumim. On je u fazonu: „Ti si jedna prevara, ljudi ne mogu da shvate koliko je moj život dosadan s tobom” – ispričala je Anđelka kroz smeh za emisiju „Premijera”.

Glumica je takođe za medije pričala o tome kako se mužu, koji je vlasnik restorana, nikada ne meša u posao.

- Znate da glumci vole da sede u kafanama. Naš posao je vrlo blizak. (smeh) - rekla je ona za „Alo”, te dodala da kod njega naručuje mnogo toga, ali i da ne koristi položaj svog muža.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Jul 31, 2019 at 11:36pm PDT

- Ne dobijam ništa gratis, ja sve teškom mukom zaradim (smeh). Uz njega sam naučila dosta o tom poslu i sada imam tu profesionalnu deformaciju kada uđem u bilo koji drugi kafić, restoran ja odmah primećujem kako se konobar ponaša, da li je svetlo dovoljno jako, kada su me uslužili itd - navela je, pa zaključila:

- Ja nisam gazdarica, ja sam tamo uvek rado viđen gost. Meni je vazno da se u kafani osećam domaćom, a verujem da se tako osećaju i ostali gosti. Svi moji saveti idu u tom pravcu. Bitno je da to bude domaćinski.

goran.anicic

Autor