Kalina Kovačević donela važnu odluku: Glumica se vraća staroj ljubavi

Autor:

09.07.2020 12:53

Foto:

Foto:



Kalinu ćemo opet imati prilike da gledamo na malim ekranima...

 

Glumica Kalina Kovačević nedavno je gostujući na K1 televiziji najavila povratak na javnu scenu. Ona je, nakon rođenja drugog deteta, donela odluku da je vreme da opet kroči na daske koje život znače. S tim u vezi uskoro ćemo šarmantnu Kalinu imati prilike da gledamo na pozornici, ali i na televiziji.

- Nisam od onih koje vole da iskaču iz frižidera. Meni karijera nije najvažnija. Povukla sam se iz javnosti kada sam rodila decu. Nisam bila opterećena ulogama. Talenat je i osećaj za meru - izjavila je tom prilikom Kalina Kovačević i dodala da joj je povratak na male ekrane ipak uneo dozu nesigurnosti u život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kalina Kovacevic (@kalinakovacevic) on Sep 4, 2018 at 10:21am PDT

- Imala sam veliki pritisak i tremu, ne samo zbog posla nego i kako će me ljudi dočekati. Počela sam samu sebe da osuđujem, a onda sam shvatila da sam ipak normalno živo biće.

Kalina će se vratiti u naše živote na velika vrata, jer za jesen već priprema dve nove predstave, kao i dve serije. Na koji način ćemo je pratiti naravno zavisi i od koronavirusa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kalina Kovacevic (@kalinakovacevic) on May 20, 2017 at 6:42am PDT

- Predstave se mogu uživo prenositi, ali nije to to. Ipak, od dva zla biram manje. Umetnost nikako ne treba da bude skrajnuta jer je narod bez jezika i kulture oskrnavljen i oštećen.

Glumica je prilikom gostovanja u emisji takođe prokomentarisala i situaciju sa pandemijom, ali i činjenicu da živi na relaciji Beograd - Ženeva.

- U Švajcarskoj ne rade testove. Ako se loše osećate, kažu vam da ostanete kod kuće. Sve je normalno, samo apeluju da se drži distanca - zaključila je Kalina.

goran.anicic

Autor