Luka Jović i Sofija Milošević doneli konačnu odluku: Manekenka će se poroditi u ovom gradu

Autor:

14.07.2020 12:26

Foto:

Foto:



Nagađanjima je došao kraj...

 

Menekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović krajem meseca marta objavili su da čekaju prinovu. Iako je slavni par u vezi manje od godinu dana, to ih nije sprečilo da ozbiljno porade na bebi i planovima za budućnost. Njih dvoje su u decembru prošle godine obelodanili svoju vezu, nakon niza spekulacija srpskih i španskih medija o tome.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Jun 27, 2020 at 1:45am PDT

Iako su budući roditelji prvobitno planirali da se beba rodi u Americi, to se sada, zbog trenutne situacije i globalne pandemije neće desiti.

Plan da se Sofija Milošević porodi u Americi se izjalovio zbog koronavirusa, pa se "fudbaler kod saigrača raspitivao koja je bolnica najbolja".

Njegovi prijatelji su ga uputuli u jednu privatnu kliniku u Madridu, gde će manekenku i fudbalera sve koštati 25.000 evra, piše Kurir Stars.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on Feb 11, 2020 at 11:27am PST

Sam porođaj košta nešto više od 4.000 evra, ali to je samo cena glavne intervencije, dok se sve ostalo dodatno plaća.

Svaki dan boravka na klinici je oko dve hiljade evra, a ukoliko trudnica želi da boravi u apartmanu, što su Luka i Sofija i izabrali, cena je 5.000 evra dnevno.

Plaća se anestezija, prisustvo oca, njegov boravak u apartmanu, muzika za vreme porođaja, babica koja obučava novopečenu mamu...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Jul 2, 2020 at 11:44am PDT

goran.anicic

Autor