Gordan Kičić otkrio recept za dugovečnu ljubav: Ove tri stvari su ključne u braku

Autor:

16.07.2020 11:44

Foto:

Foto:



Šarmantni glumac je u braku već 12 godina, a ovo je njegova tajna za uspeh na polju ljubavi...

 

Jedan od naših najtalentovanijih, ali i najatraktivnijih glumaca, Gordan Kičić, retko deli svoj privatni život sa publikom. Ipak, nedavno je prokomentarisao svoj dvanaest godina dug brak sa suprugom Zoranom i otkrio nam tajnu njihove velike ljubavi.

- Ljubav, poštovanje, razumevanje, to je ključ uspeha dobrog braka - izjavio je tom prilikom Kičić za „Blic“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by gordankicic (@gordankicic) on Jul 6, 2017 at 2:06pm PDT

Glumac u braku sa prelepom Zoranom ima dve ćerke Sofiju i Leu. Ipak, na pitanje da li naslednice pokazuju afinitete ka glumi, Gordan je kratko odgovorio da još uvek nije u potpunosti siguran.

- To ćemo još videti - kazao je Gordan, koji je ulogom glavnog negativca Alimpija Mirića, zvanog Kaluđer, u seriji „Senke nad Balkanom“ izazvao veliku pažnju javnosti. Glumac tvrdi da je bio pozitivno iznenađen ponudom ekipe koja je realizovala projekat.

- Bio sam oduševljen kada sam dobio poziv za tu seriju. Odlično je sve prošlo, ekipa je bila fenomenalna. Bilo mi je drago da sam sarađivao sa Draganom Bjelogrlićem i kolegama koji su glumili u tom projektu. Mislim da su „Senke“ jedna od bolje urađenih serija na ovim prostorima - izjavio je Kičić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by gordankicic (@gordankicic) on Mar 25, 2017 at 1:18am PDT

Glumac se ostvario u ulozi reditelja i producenta filma „Realna priča“. Međutim, sada će ovo ostvarenje dobiti nastavak u okviru serije naziva „Mama i tata se igraju rata“ koja će se prikazivati na RTS-u od septembra.

Kako Gordan navodi serija „Mama i tata se igraju rata“ prikazivaće situacije kroz koje prolazi porodica Radisavljević. On dodaje i da smatra kako će ovo biti vrlo interesantan projekat iz deset epizoda. Serija je osmišljena tako da prati određeni deo iz filma, dok se kasnije ubacuju novi delovi i elementi.

- Pisan je potpuno novi scenario. Publika će moći da saoseća sa celom porodicom. Moći će da plače, da se smeje i provodi vreme uz njih - kaže Kičić za „Blic“, i dodaje kako je bilo teško biti glumac, producent i reditelj u okviru jednog projekta. Ipak, zahvaljujući sjajnoj ekipi koja je radila na celom projektu i njegovim kolegama, Gordan tvrdi da je sve išlo baš onako kako je i zamišljeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by gordankicic (@gordankicic) on May 7, 2020 at 11:07am PDT

Njegov film „Realna priča“ zabeležio je odličnu gledanost, što se i očekivalo.

- U fioci sam imao tekst koji je stajao sedam ili osam godina i nisam znao šta tačno da radim sa njim. Na kraju sam došao na ideju da sa svojim kolegama Vladimirom Simićem i Markom Manojlovićem uradim jednu sjajnu priču. Zadovoljan sam kako je film prošao - dodao je glumac i za kraj se osvrnuo na snimanje intimnih scena u seriji „Senke nad Balkanom“.

- U principu jeste teško i neprijatno, ali gledamo svi nekako da se prilagodimo i da to prođe najbezbolnije. Naravno, to je sastavni deo našeg posla, tako da su takve scene u potpunosti razumljive - zaključio je Gordan.

goran.anicic

Autor