Maja Volk muža nije videla mesecima: "To mi je bolna tačka"

Autor:

17.07.2020 11:21

Foto:

Foto:



Ne pada joj lako razdvojenost od svog supruga...

 

Dramaturg i književnica Maja Volk (60) uživa u skladnom braku sa profesorom antropologije Nikosom Gusgunisom, sa kojim živi u suncem okupanoj Grčkoj. Ipak, u toku pandemije slavna zagovornica zdravog života je u Srbiji, a njen muž u svojoj rodnoj zemlji, te tako još od marta tekuće godine nisu zajedno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59) on Jul 8, 2020 at 9:13am PDT

- To je bolna tačka. Pričamo satima, ujutru i uveče, Nikos prati situaciju iz sata u sat. Bila sam spremna i spakovala sam se u prošli ponedeljak da krenem, ali su zatvorili granicu. Sad smo na čekanju. Ne smem ni da mislim na to od kada se nismo videli - od marta - požalila se Maja u razgovoru za "Story".

Kada je reč o samoj pandemiji, Volkova, kako sama ističe, ne brine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59) on Oct 26, 2019 at 6:53am PDT

- Ne plašim se bolesti jer se već 12 godina ne razbolevam ni od čega. Jakim imunitetom, i kad znate šta osećate, kako mislite, koliko vežbate i čime se hranite, vi imate kontrolu nad sopstvenim zdravljem i odgovornost za vlastite bolesti. Sklanjam se, ne od zaraženih virusom Covid-19, već od zaraženih virusom zla, pakosti, smrti, loših vesti, laži, netrpeljivosti, arogancije. Važno je izolovati se, psihički i fizički - dodala je Maja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59) on Oct 9, 2019 at 9:02am PDT

Podsetimo, Maja i Nikos su se upoznali preko društvenih mreža i venčali pre tri godine. Slavni par često sa prijateljima i poznanicima dele detalje iz svojih života, počev od egzotičnih putovanja, preko posete karnevalima, pa sve do sitnih radosti koje čine njihovu svakodnevicu. Medeni mesec su proveli u Škotskoj, a tokom tog putovanja otkrili su nova duhovna i telesna uzbuđenja.

goran.anicic

Autor