Odao ju je jedan detalj: Severina ovim gestom podgrejala glasine o razvodu

Autor:

23.07.2020 12:38

Foto:

Foto:



Javnost je i dalje u nedoumici...

 

Regionalna muzička zvezda, Severina Kojić, nedavno je nastupala u Splitu, a mnogima je tada za oko zapao jedan detalj. Naime, pevačica na ruci nije nosila prsten kupljen od strane njenog supruga Igora Kojića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Jul 12, 2020 at 11:37am PDT

Kako prenosi portal "24 sata" na nastupu je primećeno da Severininu šaku ne krasi ovaj komad nakita koji je na poklon od Igora dobila tačno pre pet godina kada su se venčali u istarskim Balama. Radi se o prstenu u potpunosti izrađenom od paltne, čija je vrednost čak 2.340 evra. Ovim potezom Severina je dodatno podgrejala glasine o razvodu, prisutne u medijima već više od mesec dana, a nedavno je i na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa citatom koji je privukao dosta medijske pažnje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Jul 19, 2020 at 7:30am PDT

– Najviše volim kada me uzmu zdravo za gotovo, pa ja kažem: “Zdravo i gotovo!” – napisala je Kojićka u komentaru, ali bez obrazloženja kome ove reči posvećuje.

 

Pročitajte i... “Zdravo i gotovo”: Severina stavila tačku na brak sa Igorom Kojićem?

 

Po pisanju hrvatskih medija, pevačici nije samo Igor Kojić poklanjao skupocene aksesoare. Ona se pre skoro čitavu deceniju hvalila nakitom marke Cartier, dobijenog od strane bivšeg partnera Milana Popovića. Prsten iz kolekcije Love od ružičastog zlata s plavim, žutim i ružičastim safirima, zelenim i narandžastim granitom te ametistom Popović je platio paprenih 50.000 evra. Severina je javnost obavestila da je to zapravo njen verenički prsten kupljen od strane uspešnog biznismena. Ipak, Milan je nakon razvoda od pevačice demantovao priču i rekao da je pevačica dugo želela upravo taj komad nakita, pa joj ga je on poklonio. Popović je Severini takođe poklonio i prsten od belog zlata sa brilijantima, u vrednosti od 30.o00 evra po procenama stručnjaka.

goran.anicic

Autor