Ozbiljno se posvetila radu na svom izgledu...

 

Glumica Rebel Vilson odlučila je da potpuno transformiše svoj izgled. Tako je svojim zalaganjem, novim režimom ishrane i iscrpnim treninzima korigovala dosadašnju kilažu i izgubila 18 kilograma. Ona se svojom novom linijom pohvalila svojim fanovima na društvenim mrežama.

Iako smo je svi zavoleli baš onakvu kakva jeste, Rebel Vilson se motivisala za potpunu promenu, a cilj koji je do sada postigla nije onaj na kom planira da se zaustavi.

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on Jul 20, 2020 at 3:08pm PDT

S obzirom na to da je visoka 159 centimetara nada se da će doći do 75 kilograma i da joj je to savršena težina.

- Doslovno sam imala osećaj kao da fizički moram da se preobrazim kako bi neki počeli da me shvataju ozbiljnije da mi daju drugačije uloge od svih koje sam dosad imala. Iz nekog razloga je ljudima teško da me zamisle u nekoj ozbiljnoj ulozi. Ja volim komedije, ali studirala sam dramu, što ljudi često zaboravljaju - ispričala je Vilson za britanski Mirror.

Govoreći o svojim kilogramima i karijeri Rebel je jednom prilikom izjavila i da su joj davali ogroman novac samo da ne smrša.

- Imala sam posao na kom su mi plaćali puno novca da ostanem krupnija i takve stvari vam mogu zeznuti stvari u glavi - započela je ona.

- U martu sam proslavila 40. rođendan i pomislila da će ovo biti godina u kojoj ću se skoncentrirati na sopstvenu zdravstvenu dobrobit. Nije da želim da izgubim kilograme i da dođem do određenog broja kilograma, više je od toga. Mentalno se suočavam s razlogom zašto sam se prejedala -  rekla je filmska zvezda nedavno.