Gorica Popović u visokom društvu: Ni holivudske zvezde nisu odolele glumičinom ajvaru

Autor:

27.07.2020 12:49

Foto:

Foto:



Glumica se odlično zabavlja na snimanju...

 

Gorica Popović vreme provodi u interesantnom glumačkom društvu. Naime, ona priprema jedan projekat na kom sarađuje sa Krisom Malkijem, domaćoj publici poznatom po ulozi Henka iz kultne serije "Tvin Piks". Dramska umetnica je ovom prilikom svom uspešnom kolegi poklonila darove koji će ga podsećati na Srbiju.

Jezička barijera na snimanju serije ne postoji, pa glumica Gorica Popović odlično komunicira sa holivudskim kolegom Krisom Malkijem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by g.cici (@gorica.ci) on Jul 22, 2020 at 1:45am PDT

- Moj lik je obrazovana žena, pijanistkinja, koji je ceo život provela u Beogradu, ali priča engleski jezik. On nije perfektan, ali dovoljan da se sporazumevaju. Međutim, nije ni neophodno da ona ga zna odlično. U svakom slučaju, sa Krisom su dijalozi na engleskom, a sa drugim likovima na srpskom jeziku - kaže Gorica Popović za Blic, koja je u glumačkim krugovima poznata kao vrlo gostoljubljiva žena, velika domaćica koja se odlično snalazi u kuhinji pa su njeni specijaliteti nadaleko poznati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by g.cici (@gorica.ci) on Jul 25, 2020 at 2:29am PDT

- Mi se trudimo kao domaćini da njega i njegovu partnerku, suprugu, kljukamo raznim srpskim specijalitetima. Vodimo ih na večere. Ja sam im poklonla jednu teglu domaćeg ajvira. Kajmak obožavaju, na kraju kada se sve završi, pokloniću im nekoliko mojih stvarčica iz domaće radinosti. Ono što je zanimljvio da i snimatelj koji je Poljak, ali koji živi u Americi, Marčin Banasiak, kao i Kris, kada im se pomene rakijica, to je njima odmah sinonim za naše podneblje. Specijalitet koji vole - otkrila je Gorica Popović, koja je dodala da i Krisova žena koja je glumica ima jednu od epizodnih uloga u ovoj seriji.

goran.anicic

Autor