Sanja Marinković nakon razvoda pobegla na more: Naša ljubav više ne živi na istoj adresi

Autor:

31.07.2020 11:26

Foto:

Foto:



Rastanak je jedini lek za ljubav koja bledi...

 

Sanja Marinković uspela je da sa sinom ode na letovanje pre zatvaranja granica. Tako je simpatična voditeljka vrele dane provela sa sinom u popularnom hrvatskom odmaralištu, Rovinju.

Kako sama navodi - put je organizovala na brzinu, spakovala se, sela u auto i krenula.

- Planovi za letnji odmor svih koji žive u Srbiji su nažalost stvar trenutka. Svoj odmor sam isplanirala za petnaest minuta, spakovala se i za šest sati vožnje već bila na plaži - izjavila je Sanja i dodala da su istarska letovališta već nekoliko decenija njen izbor u Hrvatskoj, te da se nije mnogo dvoumila oko odabira destinacije.

Voditeljka je takođe prokomentarisala situaciju sa koronavirusom, kao i to da li je na letovanju takođe neophodno poštovanje svih mera prevencije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on Jul 13, 2020 at 11:13am PDT

- Broj zaraženih se ovde broji na prste jedne ruke, mere se poštuju ali su one nenametljive i poštuju slobodu uživanja svakog gosta.

U medijima se nedavno pojavila i vest o tome da se Sanja razvodi od svog višegodišnjeg partnera, pa je Marinkovićeva otvoreno govorila i o tome primećuje li muške poglede na sebi.

- Pa verujem da ne postoji žena kojoj ne laskaju komplimenti i na temu fizičkog izgleda i kojoj ne prija osećaj da je poželjna, a svoja. Trudim se da se “ne dam” drugačijim navikama u zrelijim godinama. Za mene je najlepši osećaj kada se probudim zadovoljne odrazom u ogledalu, ali verujem da se svaka od nas ipak najlepše ogleda u očima muškarca zbog koga se osmehuje svake noći.

Iako je voditeljka naglasila je da nema partnera, dodala je i to da je zvanično i dalje u braku sa Aleksandrom Uhrinom, sa kojim ima sina Strahinju, i da su u odličnim odnosima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on Jul 5, 2020 at 7:47am PDT

- Ja sam i dalje u braku. Još se nisam zvanično razvela. Ja samo poštujem želje moje porodice da se zadrži intima i stvarno sam u tome istrajala. Ja nisam estradna zvezda. Ne verujem da moj brak koji je bio skladan, uobičajen kao i kod svake žene na ovim prostorima, nešto intrigantan. Ni sada nije intrigantan. Sve ide svojim tokom, uživamo.

Sanja i Aleksandar su dugo razgovarali o svemu i shvatili da je najbolje rešenje da se u miru raziđu, te da svako krene svojim putem. Nakon što su se do detalja dogovorili oko svih stvari, Sanja je ostala da stanuje u njenom stanu, dok se Aleksandar preselio na drugu adresu.

Povodom kraha braka Sanja je medijima kroz SMS poruku rekla i to da je za nju razvod jedini način da sačuva svoj mir.

- Oduvek sam verovala da je rastanak lek kada ljubav počne da bledi, a ne brak i i da svako od nas ima pravo da zavrti novi krug ljubavi. Veoma cenim svoje emocije i svoj mir, zato naša ljubav više ne živi na istoj adresi - kratko je napisala Sanja.

goran.anicic

Autor