Vesna Zmijanac preživela jake bolove: Ovaj estetski zahvat ju je prikovao za krevet

Autor:

31.07.2020 13:41

Foto:

Foto:



Ne planira da ponovi ovaj tretman...

 

Vesna Zmijanac je svojim glasom i stasom osvojila čitav Balkan, a njene pesme se i dan-danas rado slušaju po kafana i klubovima. Ko je imao priliku da isprati njenu čitavu karijeru seća se da je pevačica izgledala potpuno drugačije nego sada. Ona je u svojim mlađim godinama zbog atraktivnog izgleda važila i za seks simbol bivše Jugoslavije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Zmijanac Official (@vesnazmijanacofficial) on Jun 13, 2019 at 9:12am PDT

Tada su Vesnu zbog vitke linije, ali i talenta kojim je plenila smatrali jednom od najprivlačnijih žena sa estrada, a njen izgled bio je potpuno prirodan. Ipak, tokom godina pevačica je podlegla trendu kao i veliki broj njenih koleginica, pa je i sama uradila nekoliko estetskih korekcija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Zmijanac Official (@vesnazmijanacofficial) on Jan 22, 2018 at 1:17pm PST

Vesna Zmijanac je radila liposukciju podbratka i zatezala lice i vrat. Da bi održala mladalački izgled, povremeno odlazi na tretmane popunjavanja bore kolagenom. Kad je reč o liniji, Vesna je radila lipolizu, za koju je rekla da se više neće usuditi da ide jer ju je skidanje sala sa stomaka užasno bolelo, te je dve nedelje bila nepomična u krevetu sa velikim bolovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Zmijanac Official (@vesnazmijanacofficial) on Jan 29, 2018 at 1:45am PST

Pevačica danas ima znatno više kilograma nego u mladosti, ali to ne utiče na njeno pevanje i čini se da je ni najmanje ne opterećuju kilogrami viška dok vreme provodi sa unukom Reom koju je njena ćerka Nikolija Jovanović dobila u braku sa Reljom Popovićem.

goran.anicic

Autor