Ko će naslediti tron?: Zdravlje kraljice Elizabete pod znakom pitanja

Autor:

31.07.2020 14:23

Foto:

Foto:



Stanje je neizvesno...

 

U medijima se u poslednje vreme dosta spekuliše o zdravstvenom stanju britanske kraljice Elizabete II. Strani portali su u javnost plasirali informacije o tome da kraljici nije još mnogo ostalo, pa su mnogi već krenuli da joj odbrojavaju poslednje dane života. Magazin Globe je tako nedavno objavio da osoblje Bakingemse palate ne veruje da će Elizabeta još dugo živeti.

- Njeno osoblje šapuće između sebe da kraljica neće doživeti kraj leta - otkrio je izvor za spomenuti medij i dodao da se Elizabeta bori sa brojnim zdravstevnim problemima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on Jul 25, 2020 at 2:03pm PDT

- Svakodnevno pije šaku tableta zbog visokog krvnog pritiska, lošeg holesterola i srčanih problema. Lekari su joj rekli da joj je život na klimavim nogama, pa kraljica trenutno radi na planu kojim će sačuvati čitavu monarhiju - zaključio je izvor.

Međutim, uprkos medijskim napisima o lošem zdravlju 94 godine stare kraljice Elizabete, iz palate niko nije dao službeno obaveštenje, pa samim tim ova vest nije ni demantovana, a ni potvrđena. Za to vreme Elizabeta uspeva da obavlja sve kraljevske dužnosti, kao i da se pojavljuje na događajima. Ipak, još od početka pandemije koronavirusom pokrenute su i glasine da tron uskoro naslediti princ Čarls, a možda čak i njegov stariji sin Vilijam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Jun 21, 2020 at 5:00am PDT

goran.anicic

Autor