Seka Aleksić: Savršenstvo ne postoji, volite svoje telo!

Autor:

06.08.2020 11:03

Foto:

Foto:



Na velikom porodičnom imanju, skrivena od očiju javnosti, Seka sa suprugom Veljkom i preslatkim sinovima Jovanom i Jakovom provodi dane ispunjene harmonijom i ljubavlju.

Poznata po tome što ne voli sukobe i bira da svoju intimu deli samo onoliko, koliko njoj prija, Seka Aleksić jedna je od omiljenih pevačica. Ipak, kako se u poslednje vreme sve češće fotografiše u kupaćim kostimima, njene fotografije na Instagramu izazvale su puno pažnje.

Sve je počelo, kada je Seka na svom Instagramu objavila fotografiju sa sinom Jovanom, na kojoj njih dvoje uživaju pored bazena.

https://www.instagram.com/p/CDRvfhuHd8S/?utm_source=ig_embed

Jedan od komentara ispod ove fotografije bio je:

Opet si trudna?

Na šta je Seka duhovito odgovorila:

– Ne, samo sam debela.

Iako je već bilo očigledno da Seka uživa u sebi i svom telu, ona je ipak odlučila da svim ženama, koje je prate, pošalje snažnu poruku.

Ona je na svom Instagramu objavila fotografiju u bikiniju, na kojoj pozira i izgleda zaista sjajno.

https://www.instagram.com/p/CDcA2J3nkG3/?utm_source=ig_embed

Naučite da volite svoje telo! Jer savršenstvo ne postoji, i sasvim je očigledno da žena sa oblinama nije manje lepa od vitke devojke. Jednostavno, treba naučiti prihvatati sebe, onakvim kakva jesi. Napisala je Seka ispod pomenute fotografije.

Ovaj komentar, pokrenuo je lavinu komplimenata i podrške, na kakvu je Seka Aleksić i inače navikla od svojih fanova.

Njen osmeh na svakoj slici govori više od hiljadu reči. Ona zraci, srećna je i voljena, i baš zbog toga, jedna prelepa žena.

https://www.instagram.com/p/CDbHXLrnU3-/?utm_source=ig_embed

goran.anicic

Autor