Romana puštena iz zatvora, stigla u Beograd!

Autor:

11.08.2020 13:05

Foto:

Foto:



Romana Panić deportovana iz Brizbejna u Australiji, gde je boravila u centru za migrante nakon odsluženja dela kazne

Romana Panić deportovana iz Australije i najzad se vraća za Beograd. Kako pišu domaći mediji Romana je puštena iz zatvora 1. avgusta, gde je bila na robiji od 25. juna zbog pljačkanja bankomata, a sada je deportovana iz Brizbejna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romana (@romana_panic) on Oct 12, 2019 at 2:29am PDT


Romana je osuđena na tri meseca, a imala je pravo na prevremeni otpust posle odslužene dve trećine kazne. Kako nije pravila prekršaje i primereno se ponašala u zatvoru, puštena je na slobodu 1. avgusta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romana (@romana_panic) on Mar 9, 2020 at 3:57am PDT

Nakon izlaska iz zatvora smeštena je u centar za migrante, gde je čekala deportaciju za Beograd. Njen dečko, Filip Mrkajić, sa kojim je uhvaćena u pljački, još uvek je na robiji u Brizbejnu.

Prema australijskim zakonima, Romana i Filip su u obavezi da vrate sav opljačkani novac – 22 i po hiljade dolara, ili će štetu morati da nadoknade kroz rad, prenosi Kurir.

Pevačica je na svom Instagram profilu potvrdila svoj dolazak u Beograd, poručivši da će je kuda god da krene Beograd čuvati, a na kraju i vratiti uz širok osmeh koji potvrđuje njeno zadovoljstvo povratkom u naš glavni grad.

Romanu su sačekali novinari s pitanjima, ali ona nije želela da odmah otkriva šta se zaista desilo:

"Zar ne vidite da mi je lepo? Dobro sam, hvala na pitanju. Namerno sam se slikala za Instagram i sa naočarima i bez naočara. Srećna sam što sam došla, još uvek traje euforija, uzbuđena sam. Divno je ponovo videti porodicu i prijatelje", rekla je Romana za Kurir i dodala:

"Čak nemam ni šminku, potpuno sam prirodna. Sve ćemo tek da pričamo, želim svima da se zahvalim. Doživeli smo linč, nisam još spremna da dajem izjave o tome. To će da košta. Ne mogu sve sada da kažem. Treba mi vremena, želim da se slegnu utisci i da dam sebi vremena da odmorim. Nisam još uspela da sve da pročitam".

Video - Romana nakon povratka iz Australije IZVOR: ADRIA MEDIA GROUP