Emir Hadžihafizbegović jedva preživeo koronu: To nije bolest to je sotona!

Autor:

12.08.2020 12:07

Foto:

Foto:



Poznati bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović samo je jedan od mnogih koje je zahvatio Korona virus, on je u razgovoru za N1 televiziju istakao da je jedva preživeo a period lečenja od korona virusa uporedio je sa paklom.

- Prošao sam pakao. Drugi nalaz mi je negativan, upala pluća se povukla. To što sam prošao i ta vrsta egzorcizma, imam svoju teoriju da korona nije bolest nego Sotona. Neverovatno što mi se dešavalo tih 14 dana - istakao je on.

On se nakon proglašenja vanrednog stanja povukao u vikendicu u Mostaru, gde je provodio dane, ipak neke osnovne obaveze morao je da obavlja.

- U tom nekom izlasku sam 'fasovao' i 'zakačio' tu neman. Sve sam radio, ali tražiti genezu - gde se korona pokupi, kao tražiti iglu u plastu sena. Ne znam gde sam ovo zaradio' - rekao je.

Kada je primetio da ne oseća ni miris a ni ukus, testirao se i dobio pozitivan rezultat. Prva tri dana, kako kaže osećao se dobro, nakon čega su počeli suvi kašalj i teško disanje.

- Preporučeno mi je da legnem u bolnicu. Rekao sam da sam u samoizolaciji, u bolnicu nisam hteo da idem - rekao je on i nastavio:

- Ja sam ovu neman preživeo zahvaljujući dragom Bogu, doktorima i dobrim ljudima koji su skočili oko mene. Najkritičniji sam bio u vreme Bajrama. Nisam bio dobar nikako. Otežano disanje, visoka temperatura, malaksalost. Imao sam osećaj da mi se kosti odvajaju od mesa. Kosa me je bolela. Nije to čak ni bol. Kao da vam je celo telo modrica, pa gde god da se pipnete - boli. Imao sam groznice, teške, nema ovo veze s gripom. Za mene je to isterivanje đavola - zaključio je Emir.

Poznati glumac istakao je da mu nije jasno zašto se ljudi ponašaju nonšalantno, kao i da virus treba shvatiti krajnje ozbiljno ako ne zbog sebe onda zbog onih koji su podložniji zarazi.

- Flešbek mi je otišao na film Alien ili Osmi putnik sa Sigurni Viver. Poručujem svima koji se hejterski i debilski odnose prema pošasti da se uozbilje zbog onih koji nisu najboljeg imuniteta. Meni se činilo da mogu nekoga pogledom da zarazim - naveo je on u razgovoru za medije.