Kameron Dijaz otkrila neverovatne razloge svoje zavisnosti

Autor:

24.08.2020 15:35

Foto:

Foto:



Iako među poznatima važi nepisano pravilo da se o estetskim zahvatima javno ne razgova, Kameron Dijaz odlučila je da sa javnošću podeli svoje iskustvo sa botoksom kao i koliko joj je problema prouzrokovao zahvat.

Poznata Holivudska glumica rekla je da su loše navike jedan od glavnih razloga zbog kojih je posegnula za botoskom - Uništila sam svoju kožu lošom pretragom. Često sam u mladosti znala da naručim najveći hamburger i bocu gaziranog pića. Moja koža to nije baš najbolje podnosila. Bila je u prilično lošem stanju, zbog toga sam odlučila posegnuti za botoksom - priznala je Diaz američkim medijima.

Ostvarila joj se najveća želja: Kameron Dijaz u 47. godini čeka prvo dete 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on Nov 8, 2016 at 10:03am PST

Diaz je otrkila da je vrlo malo potrebno da postanete zavisni od botoksa - samo dva odlaska na tretman bila su dovoljna da postanem zavisna od botoksa, ubijalo me je to. Ne znam koliko puta sam ga ubrizgala ali znam da je to bilo mnogo više od preporučenog. Botoks mi je promenio lice na tako čudan način da sam pomislila, ne, ne želim to, radije bih gledala svoje lice kako stari, nego lice koje ne pripada meni!

Doručak, šetnja, meditacija: Tajna vitke linije Kameron Dijaz 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on May 17, 2016 at 9:01am PDT

Kameron je priznala da joj je ovo jedna od najvećih grešaka u životu i dodala je da je svaka pomoć oko vraćanja lica u normalu dobrodošla - Nedostaje mi moje lice koje sam imala u dvadesetima, botoks je delove mog lica učinio nefleksibilnima pa jedno vreme nisam uopštee mogla pomerati jagodice.

Podsećamo, Kameron Dijaz se na filmskom platnu nije pojavljivala od 2014. godine, kada je snimila novu verziju mjuzikla Annie

Diazova je i dalje jedna od najomiljenijih holivudskih glumica. Zbog ljubavi je pre nekoliko godina napustila uspešnu karijeru, a muž joj je zbog toga beskrajno zahvalan.

Kameron i Benži venčali su se pre četiri godine, a tada su organizovali jevrejsku ceremoniju u glumičinom domu na Beverli Hillsu, na kojoj su se okupili prijatelji, porodica, ali i mnogo poznatih ličnosti. Deveruše su bile Nikol Riči i Dru Barimor.

Zašto je Kameron Dijaz super mama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Benji Madden (@benjaminmadden) on Aug 30, 2018 at 4:50pm PDT