Milan Marić humanitarac na delu - neverovatan gest mladog glumca!

Autor:

01.09.2020 11:09

Foto:

Foto:



Mladi Glumac osim uspeha koje niže na filmskom platnu, pokazao je da je pored svega veliki humanista!

Glumac Milan Marić čija karijera konstatno ide uzlaznom putanjom, uloge se nižu jedna za drugom, kako u pozorištu tako i na filmu. Srca publike osvojio je prvim pojavljivanjem, na svom Instagramu često komunicira sa svojim pratiocima, a jednim gestom ih je potpuno oduševio.

Naime, Milan je seo za šivaću mašinu i izradio maske za đake, koji danas polaze u školu. Glumac, čiji je posao stao na neko vreme usled pandemije korona virusa, Milan je svestan da je bezbednost dece izuzetno važna.

Mladi glumac objavio je snimak na kome se vidi da sam šije maske za đake. A u opisu videa najavio je da će ih 1. septembra lično odneti đacima u dve osnovne škole.

Milan Marić u ulozi Tome Zdravkovića: Ogromna odgovornost!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni) on Aug 31, 2020 at 5:57am PDT

- Spremaju se maskice za đake prvake. Do neba hvala dizajneru Igoru Todoroviću na želji i spremnosti da napravimo i poklonimo po 1000 maski za dve osnovne škole, a jedno veliko srce za sve ljude koji su u ovome učestvovali – napisao je on ispod Instagram objave, nakon čega su njegovi pratioci uputili niz četitki i pohvala.

Podsećamo Milan Marić aktivno radi na snimanju filma i serije posvećene životu muzičke legende, Tome Zdravkovića, gde tumači glavnu ulogu.

Milan Marić: Volim narodnu muziku i kafanu, ali sa Tomom Zdravkovićem ne mogu da se poredim!

 

View this post on Instagram

 

💥💥💥@severzolak na snimanju @tomazdravkovic_film 🎤🎼🎬 Malo onoga što je on video te večeri👏😊 #toma #severzolak #tomazdravkovic

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni) on Aug 21, 2020 at 7:46am PDT

Početkom pozorišne sezone, Milan će se sigurno vratiti pozorištu, koje mu je kako je naglasio neophodno na putu sazrevanja.

Po­zo­ri­šte mi je po­tre­b­no. Po­zo­ri­šte je moj idea­lan beg od sve­ga. A s dru­ge stra­ne, si­gu­ran sam da je mla­dom glu­m­cu po­zo­ri­šte neo­p­hod­no na pu­tu glu­ma­č­kog sa­zre­va­nja. – rekao je glumac jednom prilikom.

Milan Marić: Naš čovek među zvezdama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni) on Apr 13, 2019 at 11:29am PDT

Verujemo da će Milan Marić, svojim talentom, ali i velikim srcem nastaviti da gradi uspešnu glumačku karijeru i sačuvati važno mesto koje ima u srcu domaće publike.