Novi život, nove uloge - Princ Hari i Megan potvrdili novosti!

Autor:

03.09.2020 18:25

Foto:

Foto:



Princ Hari i Megan zaista su ozbiljni u nameri da započnu potpuno nov život daleko od Kraljevske porodice.

Najnovije vesti koje nam stižu iz Amerike govore da su Princ Hari i Megan spremni za novi poslovni poduhvat. Mnogi su priželjkivali njihovu zajedničku karijeru u Holivudu, koja sada polako počinje da se ostvaruje.

Svi inostrani mediji preneli su da su vojvoda i vojvotkinja od Susseksa potpisali višegodišnji ugovor sa 'Netfliksom'. Princ Hari i Megan osnovali su još uvek neimenovanu produkcijsku kuću i potpisali ugovor sa 'Netfliksom', koji će im plaćati pozamašnu sumu novca da bi emitovao njihov sadržaj.

- Megan i Hari će tokom nekoliko godina, za pozamašnu sumu novca za “Netflix” snimati dokumentarne filmove, serije, igrane filmove i emisije dečjeg programa – piše “New York Times”.

Princ Hari i Megan Markl nastavili da uništavaju odnose s porodicom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Mountbatten-Windsor (@meghan_mountbattenwindsor) on Sep 2, 2020 at 9:32am PDT

U zvaničnom obraćanju javnosti Megan i Hari rekli su:

Naš fokus biće na stvaranju sadržaja koji informiše, ali daje i nadu. Kao novim i svežim roditeljima pravljenje inspirativnog porodičnog programa, takođe, veoma je važno za nas.

Princ Hari i Megan Markl kupuju kuću Mela Gibsona u Malibuu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOBO (@moboawards) on Sep 2, 2020 at 9:28am PDT

Sadržaj koji će snimati vojvoda i vojvotkinja od Saseksa biće ekskluzivan za “Netflix”, koji ima 193 miliona pretplatnika širom sveta. Iako bi Hari i Megan Markl mogli da se nađu i pred kamerama u dokumentarnim filmovima i programu, bivša glumica je jasno stavila do znanja da se neće vraćati glumi.