Duge, vrlo dramatične i neobične ljubavi - Neda Ukraden ponovo pred oltarom?

Autor:

16.09.2020 11:41

Foto:

Foto:



Neda Ukraden nedavno je proslavila svoj jubilarni 70-ti rođendan, Vernu publiku za jubilej je počastila novom pesmom 'Za pravu ljubav', a najlepša baka balkana kako je popularno nazivaju domaći mediji za spot je obukla predivnu belu haljinu koja je neodoljivo podsećala na venčanicu i zaplovila je Dunavom. Da li nam to Neda daje doznanja da je svadba iza ugla, otkrila je u nedavnom intervju.

- Ja mogu da kažem da nisam uvek bila sposobna da prepoznam pravu ljubav. Naime, ja sam kao i mnogi ljudi volela neke ljude koji nisu bili vredni moje ljubavi, kao što verujem da nisam volela neke koje sam trebala da volim, bar ne u meri u kojoj je trebalo - počela je Neda razgovor.

Neda Ukraden prkosi godinama: Niko nije savršen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Aug 11, 2020 at 3:03am PDT

Popularna pevačica navela je da su njene ljubavi obično duge, vrlo dramatične i neobične.

- Ja nisam imala puno ljubavi. Uglavnom su bile nekako duge, vrlo dramatične i neobične. Naravno da živim u uverenju da su to bile prave, zaista velike ljubavi i nekako nikad nisam dala na te muškarce. mislim da bi bilo šta loše što bih rekla bilo kao uvreda samoj sebi. - Otkrila je Neda Ukraden.

Neda Ukraden proslavila 70. rođendan: Sve moje najdraže je uz mene!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Jun 28, 2020 at 5:55am PDT

U spotu svoje poslednje pesme pojavila se u blistavo beloj haljini koja neodoljivo podseća na venčanicu. S obzirom da je u nedavnom intervju priznala da je zaljubljena, pitamo se da li je popularna pevačica spremna da izgovori sudbonosno da?

- Ako mene pitate da li postoji takva mogućnost, otkriću vam u poverenju da imam jednu skoro trajnu, dugogodišnju bračnu ponudu, a jednu aktuelnu. E sad, iako ja iznad svega volim slobodu, kakva sam, a možda se i odlučim za tu vrstu priče, ali znate kako, pošto sam jako mlada, život je preda mnom, ko zna, nikad se ne zna. - rekla je s osmehom 70-godišnja pevačica.

Za Nedu su godine samo broj, jer složićete se sa nama, ona i sa sedamdeset muškarce ostavlja bez daha. Uprkos dobroj genetici svoju besprekornu liniju, priznaje, održava i redovnim vežbanjem te zdravom ishradnom, jer ključ uspeha je u nama samima poručila je pevačica za kraj.

- Ako ste lenji duhom, ako vi nemate volje za životom, ako vas sve mrzi, i ako sve očekujete da neko drugi uradi za vas, neki lekar, ili salon lepote, onda mislim da tu nema puno sreće. Uvek će biti prisutna doza nezadovoljstva, uvek neko nije nešto dobro uradio, uvek će neko treći biti kriv, a zapravo je greška u vama, vi ste autor svoje sreće. - zaključila je Neda za IN magazin.