Nikad nije kasno - Ruška Jakić spremna je da se prepusti ljubavi i u devetoj deceniji života!

Autor:

29.09.2020 18:12

Foto:

Foto:



Ruška Jakić brak ne doživljava kao sinonim za večnu ljubav, ali da u njega kao instituciju veruje dokazala je kada je nedavno, prilikom gostovanja u jednoj emisiji, rekla kako se u devetoj deceniji po četvrti put udaje.

Naime, tokom gostovanja u emisiji Magazin In voditeljka je upitala Rušku da li za ljude njenih godina u Srbiji ima života.

Naravno da ima života! Ja se udajem četvrti put sad i šta mi fali?! – priznala je Ruška u emisiji Magazin In i iznenadila sve u studiju.

Kada ju je voditeljka upitala o kakvom je muškarcu reč, Ruška je odgovorila da je njen partner zgodan, atraktivan mladić.

Četvrti brak je izazov: Ruška Jakić spremna da ponovo kaže da!

Moju energiju ne može bilo ko da prati. Je l’ treba neko sa štapom u ruci da me vodi? Opisaću ti frajera koji postoji i kome sam napisala božanstveno pismo ‒ rekla je Ruška.

Dopada mi se sve na tebi. Oči boje meda, kosa boje lešnika, osunčan ten, blistavi zubi, mišićavo telo, muzika koju slušaš kada mi praviš jutarnju kafu. Jedna šolja sa dve kocke šećera, sa tobom sam naučila da živim polako i da uživam u svim stvarima. A najviše u tvojim nežnostima ‒ ispričala je televizijska zvezda u pomenutoj emisiji.

Jasno je da ekstravagantna i puna života, Ruška Jakić brak ne bi mogla da deli sa bilo kim, a kako sama kaže, sada je pored izabranika pronašla sve što joj treba.