Osveta povređenog muškarca - Konačno otkriven pravi razlog svađe Dženifer Lopez i Maraje Keri!

Autor:

01.10.2020 11:45

Foto:

Foto:



Sve popularniji trend među slavnima predstavlja pisanje memoara, a tome nije odolela ni 50-godišnja pop diva, Maraja Keri.

Prilikom predstavljanja nove biografije otkrila je brojne tajne među kojima je najviše stranica posvetila bivšem posesivnom suprugu, 71-godišnjem Tomiju Motoli, te drami sa 51-godišnjom Dženifer Lopez koju je iz osvete upravo on 'zakuvao'.

Pevačica široke ruke: Maraja Keri plastične operacije plaćala tuđim karticama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Sep 29, 2020 at 5:31am PDT

Čini se da najviše zamerki Maraja ima upravo prema svom prvom suprugu, uspešnom muzičkom producentu i nekadašnjem direktoru diskografske kuće Sony Music Entertainment, koji je kontrolisao svaki njen korak. Iako su pet godina dug brak okončali davne 1998. godine, otkrila je kako i danas žali, ne zbog razvoda, već zbog vremena koje je kako kaže izgubila pored njega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariah Carey #1 Fan Page (@mariahcareyonly1) on Oct 12, 2016 at 4:35am PDT

Prema pisanju stranih medija Maraja je u svojim memoarima opisala traumatično iskustvom koje joj je tadašnji suprug priredio nakon razvoda. Naime, nakon što ga je ostavila napustila je i njegovu diskografsku kuću. Iako su se ranije dogovorili kako će u njenom filmu 'Gliter' biti uključene i njene pesme, Tomi je, zahvaljujući svom položaju, odlučio da sabotira bivšu suprugu te je veći deo filma 'pokrio' pesmama Dženifer Lopez. A iako je znala da je reč o osveti, Dženifer je pristala što je bio povod za dugogodišnju svađu između dve proslavljene pevačice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariah Carey #1 Fan Page (@mariahcareyonly1) on Jan 13, 2016 at 11:54pm PST

Uprkos tome što su se posvađale davne 2001. godine, tek nedavno su ponovo uspostavile komunikaciju, otkrila je Maraja. - Kao ni sada, nisam je ni tada poznavala, ali znala sam pozadinu priče. Odlučila je da učestvuje u osveti mog bivšeg supruga, što sam joj godinama zamerala. - Rekla je Maraja tada za medije.

Maraja Keri: Najbolji muškarac u mom životu je moj sin

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Sep 30, 2020 at 8:47pm PDT

Podsetimo, osim prvog braka s Tomijem, koji joj je ostao u lošem sećanju, pevačica se 2008. godine udala za komičara Nika Kanona, međutim i sa proslavljenim komičarom se razvela pre nepune dve godine. U braku s poslednjim suprugom je dobila i blizance, devetogodišnju ćerku Monro i sina Morokana Skota.