Marko Louis obradio veliki hit iz '90-ih: Zvuči kao tadašnji britanski i američki disko dens

Autor:

15.10.2020 14:28

Foto:

Foto:



Radio S nastavlja sa najvećim radijskim projektom na Balkanu. Ovog puta “Zvezde pevaju zvezde” dolazi sa temom ’90-ih, a priliku da najveće hitove donesu na nov I osvežen način imaće: Marko Louis, Lena Kovačević, Vladan Savić (Magla bend), Jelena Rozga i Ana Stanić.

Prvi koji je “probio led” i otvorio petu sezonu projekta “ZPZ ’90” je Marko Louis koji je obradio veliki hit „Hoću sa tobom da đuskam“ koji u originalu izvodi Ivan Gavrilović.

- Odmah sam predložio ovu pesmu. Ušao sam u studio, nisam znao na šta će da liči i kako će da zvuči, ali mi se odmah taj prvi vibe činio odličan i baš mi se dopada i srećan sam kako je ispala. Nije izgubila taj neki vibe koji je Ivan još tada uneo u pesmu, a dobila je neki novi „mantil“- rekao je Marko gostujući na Radiju S.

Radio S želeo je da produži i prenese novi autentični zvuk najvećih hitova ’90-ih, a zanimljivo je da je Marko pre 25 godina, kada je ova pesma izašla, imao samo deset godina:

Foto Dalibor Danilović

- Tada sam živeo u Nemačkoj, ali do mene su stizale srpske pesme sa tadašnjeg Pinka I legendarne TV Palme. I kada nećeš da slušaš bombarduju te sa svih strana tom muzikom. Ove pesme se vrlo malo sećam, ali me oduševljava koliko je odskakala od tadašnjeg zvuka ’90-ih. Zvuči kao tadašnji britanski I američki disko dens, a spot u liftu I danas izgleda vrlo moderno – kaže Marko I dodaje

- Na snimanju spota, iako nisam u kondiciji, đuskao sam ceo dan. Kada su me producent i kostimograf pitali da li mogu da se igraju I zezaju sa mojim stajlingom, rekao sam da mogu da rade sa mnom šta hoće. Tako se ne bih obukao ni za kinđurijadu, ali na kraju je sve ispalo odlično.

M G

Autor