Krah najmoćnijeg svetskog para: Ana Vintur odlučila da stavi tačku na brak sa Šelbijem Brajanom!?

Autor:

23.10.2020 20:25

Foto:

Foto:



Razvodi se Ana Vintur - posle 16 godina braka, urednica "Vouge-a" odlučila je da stavi tačku na brak sa milionerom Šelbijem Brajanom.

Razvodi se Ana Vintur, a mnogi smatraju da je povod za to što joj je Šelbi izmakao kontroli. Naime, moćnu urednicu magazina "Vogue" prati glas da je opsednuta kontrolom i da je takva bila kako u poslovnom, tako i u privatnom životu. Iako su Ana (70) i Šelbi (74) važili za najmoćniji par u javnosti, već dugo ih niko nije video zajedno. Upravo to je bio povod za tračeve o bračnoj krizi, a kako navode svetski mediji, sve je naposletku kulmirnialo razvodom.

Kako prenose svetski mediji, još uvek nije poznato šta je dovelo do kraja jedne ljubavi. Ipak, mnogi sumnjaju da je Ani zasmetalo što se Šelbi zbližio sa bivšom suprugom, Ketrin, koju je i ostavio zbog modne ikone, Ane Vintur.

Ana Vintur: Kako je želja za dobrim stilom postala opsesija 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @guysandpeople on Oct 22, 2020 at 1:14am PDT

Kako prenosi "Daily Mail" par je u krizi još od 2013. od kada se gotovo ne pojavljuju zajedno. Njih dvoje zabavljali su se od 1999. godine, a ljubav su krunisali brakom 2004.

Ipak, ljubav nije opstala, a prve krize otpočele su kada se saznalo da Šelbi duguje 1.2 miliona poreskoj službi, što je za Anu bilo nedopustivo.