Leni Kravic bio je nemilosrdni zavodnik ali jedna žena 'ukrala' mu je srce za ceo život!

Autor:

24.10.2020 16:00

Foto:

Foto:



Američki pevač Leni Kravic otkrio je u memoarima ‘Let Love Rule’ da je, uprkos tome što je bio u vezama sa najlepšim ženama sveta poput Naomi Kembel i Nikol Kidman, njegovo srce pripadalo jedino glumici Lisi Bonet.

Američki pevač Leni Kravic (56) bio je zaljubljen mnogo puta, ali ljubav koju je osećao prema prvoj i jedinoj supruzi Lisi Bonet bila je posebna. Zavodnik, u čijem zagrljaju su bile Nikol Kidman i Naomi Kembel, otkrio je u memoarima “Let Love Rule” ponešto o bogatom ljubavnom životu i priznao da je njegovo srce istinski pripadalo samo Lisi.

Ona je tokom osamdesetih postala zvezda zahvaljujući ulozi u seriji “The Cosby Show”. Mnogi muškarci su je smatrali jednom od najlepših žena sveta, među kojima i mladi muzičar, iako je bio u vezi s Ming Si Lau, kćerkom milionera, koju je zaprosio na svoj 21. rođendan. Međutim, Lenijevo oduševljenje Lisom učinilo je da je veridba kratko trajala jer je pevač, i pre nego što je upoznao glumicu, bio potpuno opčinjen njome.

U memoarima priznaje da je, kad ju je prvi put ugledao na naslovnici TV vodiča, rekao: “Ona će biti moja supruga.” I od tada nije prestao da sanja o njoj. Kad su se najzad sreli na koncertu grupe New Edition, Leni nije znao kako da joj priđe.

- Sviđa mi se tvoja kosa, rekao sam - priznaje u knjizi i dodaje: - To je bila otrcana, glupa izjava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lenny Kravitz (@lennykravitz) on Sep 29, 2020 at 9:45am PDT

U početku su bili prijatelji, ali jedne večeri u njegovom studiju Lisa se saplela o kablove i, kao na filmu, pala u Lenijev zagrljaj. Počeli su da se ljube.

- U tom trenutku sve se promenilo. Ljubili smo se strasno. Te večeri sam se uselio u Lisinu spavaću sobu. Sudbina nas je odvela tamo.

Šest godina sreće!

Venčali su se u Las Vegasu 1987. na glumičin 20. rođendan. Pevač se u knjizi seća njihovog putovanja na Bahame i strasnih noći tokom kojih su napravili bebu, kćerku Zoi, koju su dobili 1988. godine.

Ljubav i karmička magija: Leni Kravic o ženi koja mu je osvojila srce zauvek 

- Ništa nam nije trebalo. Nismo nosili odeću. Kupali smo se goli u okeanu. Vodili smo ljubav beskrajno - otkriva Kravic.

Uprkos velikoj ljubavi, Leni i Lisa su se rastali posle šest godina sreće. Koliko god da u knjizi piše o jačini njihovih emocija, pevač ne otkriva razloge kraha njihovog braka. Ona se 2017. udala za zvezdu serije “Game of Thrones” Džejsona Momou, s kojim je muzičar u izvanrednim odnosima.