Zdravlje Milice Todorović bila je u izuzetno lošem stanju: Toliko sam sve uništila, srce mi je preskakalo!

Autor:

29.10.2020 14:20

Foto:

Foto:



Neposredno pred proslavu rođendana Milica Todorović vratila se iz Istanbula gde je imala hitnu intervenciju zbog zdravstvenih problema koji su je mučili godinama!

Prelepa pevačica jedna je od malobrojnih estradnih ličnosti mlađe generacije koja može da se pohvali prirodnim izgledom, a poznato je da uopšte nije zalazila u svet estetske hirurgije.

Međutim Milica je priznala da je nedavno, neposredno pred svoj rođendan imala manju intervenciju na nosu, kojom je rešila ozbiljan zdravstveni problem.

Pročitajte i: Stres učinio svoje: Milica Todorović ima zdravstvene probleme 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Oct 17, 2020 at 6:24am PDT

- Nisam imala potrebe bilo šta da radim. Imala sam samo intervenciju na nosu zbog kapi za nos koje sam koristila osam godina. Imala sam devijaciju i morala sam da čistim te kanale, to sam morala da uradim zbog zdravlja.. ali to nije estetska intervencija. Pa kad sam ja imala veliki nos ili grbav? - Istakla je pevačica za Scandal te dodala:

- Još 2012. godine počela sam da prskam kapi za nos i to je meni uticalo na lupanje srca, srce mi je preskakalo, utiče i na nervni sistem, na glasne žice. Toliko sam sve uništila.. Kapi su droga. Pod prisilom majke morala sam da odem na operaciju u Istanbul.

Pročitajte i: Milica Todorović najzad otkrila razlog raskida s Petrom Strugarom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Sep 27, 2020 at 8:01am PDT

Pevačica smatra da njoj estetske korekcije nisu potrebne. Takođe ističe da nakon pomenute operacije trpi nesnosne bolove, te da se divi osobama koje se s vremena na vreme podvrgnu nekim estetskim zahvatima.

- Nos mi se čisti, gadno je... Nepijatno je jer je untra suvo, nova sluzokoža se obnavlja.. Piješ antibiotike, mažeš neke masti, a estetski nikad ništa nisam uradila. Ako i kažem da mi nešto treba, to su grudi koje nemam. Ako nekad osetim potrebu da ih uradim neću kriti. Baš sam rekla da se divim kolegama koje kažu 'idem malo da doteram nos' - Zaključila je lepa Milica za Scandal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Oct 18, 2020 at 1:45pm PDT