Suzana Petričević veliki je borac: Glumica je bila na ivici kolapsa!

Autor:

03.11.2020 14:27

Foto:

Foto:



Srpska glumica Suzana Petričević pozitivna je na korona virusa.

Suzana Petričević trenutno je u fazi oporavka, a obzirom da spada u rizičnu grupu što zbog svojih godina, što zbog zdravstvenog stanja kompletan period od kad se zarazila do sada prošao je dobro. Bilo joj je izuzetno teško, ali se nada da je ono najzeže iza nje.

- Neverovatno je da ljudi ne shavataju. Deveti dan sam zaražena, nadam se da je najgore prošlo. Imala sam temperaturčine, vidim da su mnogi prošli bez njih, sigurno i lakše. S obzirom na moje ranije dijagnoze meni je bilo teško. Ležim, pijem kompletnu terapiju... - Istakla je pomenuta glumica.

Pročitajte i: Suzana Petričević tokom terorističkog napada u Barseloni: Molila sam se da budem hrabra i dostojanstvena (foto/video) 

Suzana je takođe poručila da se ne plaši, te da jedva čeka opet da se nađe na daskama koje život znače.

- Ne plašim se, spremna sam na ne dao Bog bilo kakvu reakciju. Slušam sve, moraju se očistiti pluća pa će se snaga vratiti, tako kažu i nadam se. Jedva čekam da stanem na daske koje život znače. Nije lako. Plašim se samo faza ovog virusa eto. - Zaključila je glumica za Blic.

Suzana Petričević suzrela se sa jednim izuzetno podmuklim neprijatlejem i - pobedila!

Podsetimo, pomenutoj glumici 2017 godine dijagnostifikovan je karcinom. Kako je istakla svojevremeno to joj je bio jedna od najtežih perioda u životu, a ulazak u zgradu Instituta za onkologiju definitivno joj je najteže pao.

- Deluje zastrašujuće, strah je najveći neprijatelj. Savladajte strah. Gledala sam ljude koji obilaze zgradu. Na odeljenju se bore isključivo za život. Ne treba se plašiti. - Istakla je glumica.

Pročitajte i: Suzana Petričević i Svetislav Bule Goncić: Sećanje na Sonju Savić 

Glumica je tada poručila svima da paze na svoje zdravlje, te da idu na redovne kontorole, kako bi izbegli ono najgore - smrt.

- Preživljavanje karcinom je ogromno, ali onaj procenat koji ne dođe na vreme... nema šanse. Ne dozvolite da vas neko omete, da vas nervira što su vam zakazali za tri meseca, da vas nervia gužva. Treba da volite sami sebe. - Rekla je Suzana Petručević za RTS.

Suzana je veliki borac jedna hrabra i neustrašiva žena, te verujemo da će se uspešno izboriti i sa trenutnom situacijom koja ju je snašla. Mi joj želimo brz oporavak i da se što pre vrati svojoj najvećoj ljubav - pozorištu!