Glumica blista nakon razvoda: Marija Bergam samouvereno korača modnom pistom!

Autor:

06.11.2020 15:00

Foto:

Foto:



Marija Bergam osim što je izuzetna glumica takođe poseduje neverovatnu lepotu, a ovog puta zablistala je na pusti povodom Beogradske nedelje mode!

Poznata glumica Marija Bergam prošetala je pistom u ulozi modela na Beogradskoj nedelji mode u okviru projekta 'Jači od straha' koji je bio posvećen obeležavanju Dana borbe protiv raka dojke, a kako ističe ovaj 'modni izlet' bio joj je pravo zadovoljstvo!

- Povodom je bio važan i značajan, naravno, ali moram da priznam da mi je inače sve što ima veze s modom pravo zadovoljstvo i odmor u odnosu na moj posao. Zavidim manekenkama! Ti se pojaviš, svi su oko tebe rade, a ti se obučeš i prošetaš pistom i svi ti aplaudiraju. U glumi se znojiš, pa 'razbijaš glavu', pa si stalno pun sumnji kako si odigrao, da li ti je partner dobar... - Rekla je lepa glumica u emisiji 'Kec na jedanaest' na televiziji K1.

Prelepa glumica osvrnula se i na ogroman uspeh koji je postigla serija 'Senke nad Balkanom' koja joj je i donela veliku slavu i popularnost.

- Možda je neskromno reći ali ja zaista osećam da od publike imam poštovanje, uprkos tim slobodnim scenama u seriji o kojima se najviše pričalo. I ovde u Srbiji i u regionu osećam da je tako. Nisu svi slobodni da mi priđu, ali stičem utisak da mnogi osećaju da su mi bliski, da se znamo. To je mnogo lepo i presrećna sam što sam svojom glumom to probudila u ljudima. - Istakla je glumica.

Pročitajte i: Marija Bergam i Raša Bukvić saglasni: Dobrobit našeg sina je najvažnija! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Bergam Official Page (@marijabergamofficial) on Jul 24, 2020 at 11:47am PDT

Marija se osvrnula i na nove porjekte, te njene planove za budućnost od kojih kako kaže očekuje mnogo.

- Reč je o seriji '12 reči' i partner mi je Miloš Pejović. Zabavno je što mi sada glumi muža, a u seriji 'Budva na pjenu od mora' mi je bio dečko. Ovo je kriminlastička serija, ali ne kao one koje smo navikli da gledamo, jer su ovde u fokusu advokati. Ja igram bivšu manekenku koja je u najsrećnijem braku na svetu, ima dva sina i obožava muža, ali saznaje da je on u vezi sa kriminalom. Kada 'padne' ona preuzima vleiku žrtvu kako bi ga spasila. - Otkrila je Marija Bergam te nastavila:

- Mnogo sam se radovala ovom projektu kako me ljudi ne bi više povezivali samo sa 'Senkama' koje naravno obožavam, ali radovala sam se da se okušam i u drugim ulogama, drugačijim.