Bredli Kuper i Irina Šajk na korak do pomirenja?

Autor:

03.12.2020 12:30

Foto:

Foto:



Da li će se glumac Bredli Kuper i manekenaka Irina Šajk pomiriti godinu dana nakon što su okončali četvorogodišnju vezu?

Kako prenose strani mediji, poznati par se zbog ćerke Lee De Sene (3) viđa češće nego inače, pogotovo zbog trenutne situacije u svetu. Upravo zbog toga ponovo su "sevnule varnice" između njih.

Izvori tvrde kako su Irina i Bredli želeli da provode više vremena zajedno sa svojom ćerkom kao porodica kako bi i njoj olakšali vanrednu situaciju u kojoj su se svi našli. Stvari su se ubrzo promenile nakon što su to kvalitetno vreme počeli da i provele jedna s drugim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Shayk Slovenia (@irinashaykslo)

- Želeli su da ih i Lea vidi zajedno srećne, a u jednom trenutku su se ponovno javili osećaji između njih. Irinina navodna veza sa stručnjakom za umetnine nije uopšte bila ozbiljna, jer je prava ljubav uvek bio Bredli - ispričao je izvor blizak paru i dodao.

- U prošlosti je par razgovarao o tome da svojoj vezi daju još jednu šansu - a sada izgleda kao da su krenuli u tom pravcu.

Međutim, drugi izvor blizak glumcu, negirao je glasine kada je rekao da Šajk i Kuper jedino povezuje to što imaju zajedničko dete kome žele da pruže najbolje odrastanje. Ironično što je ovaj izvor naglasio i da se njih dvoje „slažu bolje nego ikad ranije“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bradley Cooper (@bradleycooper.br)

Da li je ljubav ponovo planula, a poznati par to želi da sakrije od javnosti ili se radi samo od tračevima ostaje da vidimo.

Podsećamo, Bredli Kuper i Irina Šajk su bili jedan od najlepših parova u svetu šoubiznisa, ali njihova ljubav se ugasila kada se niko nije nadao.

Nakon vrtoglavog uspeha s filmom “Zvezda je rođena”, a i moguće afere s Lejdi Gagom, Bredli se rastao s ruskom lepoticom sredinom prošle godine. Iz ljubavi su dobili ćerku Leu de Senu Šajk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ✨THE WEBNEWS (@the_webnews)

story.rs/NP

Autor