Irfan Mensur o "bliskom susretu" sa virusom korona: Opraštao sam se

Autor:

03.12.2020 21:00

Foto:

Foto:



Nažalost ni našeg čuvenog glumca Irfana Mensura nije zaobišao koronavirus protiv koga se bori čitav svet. Poznati umetnik bio je i hospitalizovan, a sada kada ovo neprijatno iskustvo sa COVID-om 19 ostavlja iza sebe priča o bliskom susretu sa našim nevidljivim neprijateljem.

- Ja sam na Bežanijsku kosu došao iz Niša u prilično teškom stanju i prvih pet, šest dana, pravo da vam kažem, ja sam se opraštao. Opraštao sam se tako što sam na neki način bio ljut na sebe što nekim ljudima nisam izgovorio lepe stvari koje sam trebao da im kažem. Međutim, kako je prošlo tih 5,6 dana, tako je počelo da biva bolje. Malo neverovatno, ali prosto kao da se neko poigrava sa nama. I šta da vam kažem, sve je išlo nabolje, ja sam nekim 14,15 dana bio na kiseoniku, 24 sata - rekao je Irfan za Nova.rs i nastavio:

Pročitaj i: Konačno dobre vesti: Žarko Laušević i Irfan Mensur pušteni iz kovid bolnice!

- Nisam došao do onog najgoreg i onda su shvatili da moji parametri idu ka boljem i ,naravno, odlučili da me posle nekih 15, 16 dana pripreme za kućnu izolaciju. S tim što mi i dalje dolazi patronažna sestra i što su mi propisali kad u koje vreme pijem koje vitamine, kada pijem koje antibiotike i tako dalje. Ipak ono zbog čega bi trebali da se zabrinemo jeste činjenica da ustvari čak i ti ljudi toliko učeni i toliko posvećeni još uvek ne znaju sve o virusu. Jer nekome oporavak do pune snage i punog radnog optimuma traje 20 dana, a nekome traje i do nekoliko meseci - rekao je glumac šta misli.


Irfan Mensur je sada negativan na koronu, ali je i dalje u izolaciji. Kako kaže, prošao je ovaj "test".

- Ja se još uvek nisam vratio poslu. Još uvek sam u kućnoj izolaciji. Juče sam primio veliku poruku od načelnice Bežanijske kose, koja je vodila računa o meni i koja mi je poslala poruku kada je videla moje poslednje rezultate. Ona je rekla da smo došli do jedne blaže norme i velikim slovima mi je na kraju poruke napisala PROŠLI STE. Znači to su dve najlepše reči koje sam ikada dobio. Dakle, ja sam prošao, ja sam prosto možda bio predodređen za neki odstrel, ali sam prošao - podelio je ovo sa svima Irfan i dodao:

- Sa porodicom se naravno čujem. Sa porodicom se viđam na nekoliko metara, ne prilazimo se jedni drugima. Ja sam negativan, ali moramo biti oprezni jer još uvek se mnogo stvari ne zna. Čak imam i antitela, međutim, isto tako niko još uvek ne zna koliko ta antitela traju. Da li traju sedam dana, 15 dana, nekoliko meseci - rekao je umetnik za pomenuti portal.

story.rs/NP

Autor