Prve informacije o zdravstvenom stanju Nenada Jezdića!

Autor:

08.12.2020 10:15

Foto:

Foto:



Nenad Jezdić zabrinuo je obožavaoce ali i brojne kolege. On je naime, prošle nedelje primljen u bolnicu 'Dragiša Mišović' zbog obostrane upale pluća, a kasnije se ispostavilo da je pozitivan na korona virus. Prvi put, otkako se nalazi u bolnici, glumac je progovorio o svom zdravstvenom stanju, kao i kako se oseća.

- Nakon što mi je u ponedeljak test na koronu bio pozitivan, pušten sam na kućno lečenje. Nakon pregleda u subotu, lekari su odlučili da me zadrže na bolničkom lečenju, iako se ja lično ne osećam mnogo lošije. U dobrim sam rukama, biće sve dobro. Čuvajte i sebe i druge. Nemam više šta da kažem na tu temu, hvala na razumevanju - rekao je glumac.

Pričitajte i Glumac Nenad Jezdić iskren: Desi se da zaplačem, zato smo ljudi!

Nenad Jezdic, foto: Jakov Simovic

Iako su se njegovi bližnji zabrinuli kada su čuli kakvo je zdravstveno stanje glumca, Jezdić je pokazao da ima čelični duh i da veruje da će se brzo oporaviti.

- Svaka upala pluća je vrlo ozbiljno narušeno zdravstveno stanje, međutim to Nenada nije demoralisalo, već naprotiv. Zadržao je svoj pozitivan duh i tokom boravka u bolnici. Neretko se šali s doktorima i potpuno je smiren. Takođe, ima potpuno poverenje u ceo medicinski tim. Odmah su mu pružili svu neophodno terapiju i neizmerno im je zahvalan na svoj požrtvovanosti, kako prema njemu, tako i prema hiljadama drugih koji se bore s ovom pošasti - otkrio je izvor blizak glumcu za 'Blic' i dodao:

- On je jak i kako ne oseća nikakve ozbiljnije zdravstvene tegobe, siguran je da će uz pomoć lekara brzo pobediti koronu i vratiti se svakodnevnim obavezama.